VetreaElo Martti

Vetrean palvelu- ja ryhmäkodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, kehitysvammaisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Yksiköiden kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisten, kehitysvammaisten ja muistisairaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen.
Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Vuonna 2014 Jyväskylän Palokkaan valmistunut vammautuneille suunnattu palvelukoti Villa Martti (nyk. VetreaElo Martti) sijaitsee rauhallisella asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä palveluista. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone sekä kylpyhuone- ja wc-tilat. Osassa huoneista on oma minikeittiö. Nykyaikaiset ja esteettömät tilat on suunniteltu vammautuneille sopiviksi. Yhteisöllisyyden mahdollistaa palvelukodin yhteinen oleskelu- ja ruokailutila, jossa asukkaat voivat viettää aikaa naapureiden sekä palvelukodin henkilökunnan kanssa.

VetreaElo Martti on vammautuneille suunnattu palvelukoti Jyväskylän Palokassa.

Yksikön päällikkö
Sanna Pekki
Puh. 044 531 9631
sanna.pekki@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / VetreaElo Martti

  • Vammautuneille suunnatuissa palvelukodeissamme eletään mielekästä ja täyttä arkea. Kuntouttavalla ja asiakaslähtöisellä hoitotyöllä sekä lämminhenkisellä kanssakäymisellä edistämme aktiivisuutta, osallisuutta ja omatoimisuutta.

    Vetreassa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Meillä palvelupaketista räätälöidään juuri sinun tarpeita vastaava kokonaisuus, jossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi liittyvät tekijät.

    Palvelukotimme ovat suunniteltu esteettömiksi. Ryhmämuotoinen asuminen mahdollistaa sosiaalisen vuorovaikutuksen henkilökunnan sekä naapureiden kanssa. Palvelukodeissamme sinun on turvallista asua. Ammattitaitoinen henkilökunta on saatavilla ympäri vuorokauden.

    Tuomme arkeesi paitsi apua, myös hymyä ja läsnäoloa!


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä