VetreaElo Martti

VetreaElo Martti tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaista asumispalvelua vammautuneille henkilöille. Vetrealle on tärkeää, että jokainen asukas voi elää ja asua kuten haluaa sekä keskittyä itselle tärkeisiin asioihin. Jokaisen asukkaan yksilöllinen palveluntarve huomioidaan toiminnassa ja uutta teknologiaa käytetään hoitotyön tukena mm. viriketoiminnassa, turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyvissä ratkaisuissa. Laadukkaan hoivan ja kuntoutuksen lisäksi asukas voi halutessaan valita omaa kuntoutusta tukevia lisäpalveluita Vetrean laajasta tarjonnasta.

Vuonna 2014 Jyväskylän Palokkaan valmistunut vammautuneille suunnattu palvelukoti VetreaElo Martti sijaitsee rauhallisella asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien päässä palveluista. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone sekä kylpyhuone- ja wc-tilat. Osassa huoneista on oma minikeittiö. Nykyaikaiset ja esteettömät tilat on suunniteltu vammautuneille sopiviksi. Yhteisöllisyyden mahdollistaa palvelukodin yhteinen oleskelu- ja ruokailutila, jossa asukkaat voivat viettää aikaa naapureiden sekä palvelukodin henkilökunnan kanssa.

VetreaElo Martissa on 17 ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostetun palvelun kotia. Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena. Asukkaat valitaan kaupungin palveluohjauksen kautta. Asukkaaksi voi hakeutua akuuttikuntoutusvaiheen jälkeen tai myös muista palveluyksiköistä.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Lue lisää VetreaElo -konseptista
Lue lisää elämästä VetreaElo -talossa

VetreaElo Martti on vammautuneille suunnattu palvelukoti Jyväskylän Palokassa.

Yksikön päällikkö
Anu Haapasalo
Puh. 040 136 0752
anu.haapasalo@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / VetreaElo Martti, Jyväskylä

VetreaElo -palvelukotien kuntouttavalla ja asiakaslähtöisellä hoitotyöllä sekä lämminhenkisellä kanssakäymisellä edistämme asukkaiden aktiivisuutta, osallisuutta ja omatoimisuutta.

...