Muuttunut elämäntilanne asettaa arjelle uudet vaatimukset. VetreaElo Einar vastaa asukkaidensa tarpeeseen pysyvästä kodista, jossa tarpeet huomioidaan toimintakyvyn mukaan. Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa, jossa tavoitteena on tukea kokonaisvaltaisesti asukkaan omannäköistä elämää. VetreaElo Einarissa asukkaan hoitopolulla asumisen ohella keskiössä ovat sosiaalityön, kuntoutumisen ja omaisyhteistyön yhteen tuominen.

VetreaElo Einar tarjoaa pysyväisluontoista tehostetun palvelun asumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista. Asunnot muovautuvat asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisessa asunnossa on oma wc ja kylpyhuone sekä varaus minikeittiölle, ja suurimmassa osassa on oma uloskäynti terassille, jossa voi nauttia rauhallisesta pihapiiristä.

Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena. Asukkaaksi voi hakeutua akuuttikuntoutusvaiheen jälkeen, suoraan kotoa tai myös muista palveluyksiköistä. Asukkaaksi hakeudutaan oman kotikunnan vammaispalveluiden tai palveluohjauksen kautta.

Asumispalveluyksikön sisäilmeen suunnittelee tunnettu kuopiolainen arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo, jonka suunnittelemat hoitorakennukset on luotu kokonaisvaltaisesti toimiviksi edistämään hyvinvointia ja terveyttä, unohtamatta elämyksellistä tilakokemusta. Rakennuksissa valoisuus, väljyys ja miellyttävän rauhalliseksi luotu äänimaailma yhdistyvät omaleimaiseen suunnitteluun. Tilat on suunniteltu mieleenpainuviksi paikoiksi, joissa viihtyisyys ja esteettömyys kulkevat käsi kädessä.

VetreaElo Einarissa tarjoamme myös Turvallisen asumisen valmentavaa arviointia (Varpu)

Lue lisää VetreaElo -konseptista
Lue lisää elämästä VetreaElo -talossa

Yksikön päällikön sijainen
Katariina Korjonen
Puh. 040 136 0789
katariina.korjonen@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / VetreaElo Einar, Kangasala

VetreaElo -palvelukotien kuntouttavalla ja asiakaslähtöisellä hoitotyöllä sekä lämminhenkisellä kanssakäymisellä edistämme asukkaiden aktiivisuutta, osallisuutta ja omatoimisuutta.

...

Varpu-jaksolla kartoitetaan asukkaan kokonaistilanne, tunnistetaan yksilölliset vahvuudet ja tuen tarpeet sekä ohjataan tarvittavien palvelujen hakemisessa ja käyttöönotossa.

...