VetreaElo Albert tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostetun palvelun asumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista. Jokaisessa asunnossa on oma wc ja kylpyhuone sekä varaus minikeittiölle. Osassa asunnoista on myös oma terassi. VetreaElo Albertissa on avarat, yhteiset oleskelutilat sekä huone yhteisille aktiviteeteille.

Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena. Asukkaaksi voi hakeutua akuuttikuntoutusvaiheen jälkeen, suoraan kotoa tai myös muista palveluyksiköistä. Asukkaaksi hakeudutaan oman kotikunnan vammaispalveluiden tai palveluohjauksen kautta.

VetreaElo Albert sijaitsee hyvien palveluiden äärellä Porvoon keskustan tuntumassa. Asumispalveluyksikön sisäilmeen on suunnitellut tunnettu kuopiolainen arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo, jonka suunnittelemat hoitorakennukset on luotu kokonaisvaltaisesti toimiviksi edistämään hyvinvointia ja terveyttä, unohtamatta elämyksellistä tilakokemusta. Rakennuksissa valoisuus, väljyys ja miellyttävän rauhalliseksi luotu äänimaailma yhdistyvät omaleimaiseen suunnitteluun. Tilat on suunniteltu mieleenpainuviksi paikoiksi, joissa viihtyisyys ja esteettömyys kulkevat käsi kädessä.

Lue lisää VetreaElo -konseptista

Lue tiedote VetreaElo Albertista

Lue lisää elämästä VetreaElo -talossa:
VetreaElo Mariassa kodinomaista rivitaloelämää

Yksikön päällikkö
Suvi Riikonen
Puh. 040 136 0796
suvi.riikonen@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / VetreaElo Albert, Porvoo

VetreaElo -palvelukotien kuntouttavalla ja asiakaslähtöisellä hoitotyöllä sekä lämminhenkisellä kanssakäymisellä edistämme asukkaiden aktiivisuutta, osallisuutta ja omatoimisuutta.

...