Mikkelin Hoivapalvelu Pelakuu on osa Vetrea-konsernia. Lue lisää

Vetrea kotipalvelut tarjoaa monipuolisia ja kattavia palveluita asiakaskoteihin. Laatu ja luotettavuus ovat kotipalvelumme kulmakivet ja kanssamme on joustava ja helppo asioida. Suunnittelemme palvelumme yksilöllisesti ja ammattitaidolla, asiakkaidemme henkilökohtaisten toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Vetrea kotipalveluita saa usealla paikkakunnalla. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yksikön päällikkö
Leena Vitikainen
Puh. 044 989 9597
leena.vitikainen@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vetrea kotipalvelut Pelakuu, Mikkeli

Kotona tutussa ympäristössä sairastaminen ja toipuminen on mukavampaa kuin sairaalassa. Sairaanhoitajan palvelut on mahdollista saada myös kotiin.

...

Kotihoitopalvelumme antavat aikaa, turvaa ja apua sinulle tai läheisillesi. Toimimme avustajina arjen tilanteissa ja asioinnissa sekä ulkoilu- ja virkistäytymisapuna. Läheisen hoivan lisäksi m...

Kotipalvelumme kattaa kotityöpalvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja pyykinpesusta kodin huoltotehtäviin. Suunnittelemme palvelumme yksilöllisesti toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Siksi saa...

Venosan -lääkinnälliset sukat mitataan aina henkilökohtaisesti. Yleisemmin käytetään joko sääripituisia tai reisipituisia sukkia.

...

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä