Vetrea Otsola, Kuopio

Vetrea Otsola tarjoaa turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Palvelukodin kodikas tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisten ja muistisairaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen.
Palvelukodissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Vetrea Otsolassa liikkuminen on helppoa, sillä olemme erityisesti huomioineet erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttävien henkilöiden tarpeet. Otsola sijaitsee myös aivan Kuopion keskustan tuntumassa. Yhden hengen huoneiden lisäksi kahden hengen huoneet mahdollistavat esimerkiksi pariskuntien asumisen. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku sekä huonekohtainen hoitajakutsujärjestelmä. Hoitokodissa on asukkaille yhteiset viihtyisät oleskelu-, ruokailu-, pesu- ja saunatilat.

 

 

 

Vetrea Otsolassa liikkuminen on helppoa, sillä olemme erityisesti huomioineet erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttävien henkilöiden tarpeet.

Yksikön päällikkö
Pirjo Shemeikka
Puh. 040 136 1260
pirjo.shemeikka@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vetrea Otsola -palvelukoti, Kuopio

Ymmärrämme ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti. Vetrean hoivapalvelut tarjoavat apua, tukea ja hoitoa yksilölliset tarpeesi huomioiden.

...