Vetrea Mikkeli

Vetrean palvelu- ja ryhmäkodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Yksiköiden kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää asukkaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen.
Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Vetrea Mikkeli -palvelukoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin keskustasta. Palvelukodissa on huoneita sekä yksinasujille että pariskunnille. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku sekä mahdollisuus hoitajakutsun käyttöön.

Asukkaiden käytössä on runsaasti yhteistä tilaa; viihtyisät oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat sekä terapia-/kuntoilutila. Yläkerran yhteistiloissa asukkaiden käytössä on kaksi hyvin varusteltua keittiötä. Oleskelu ja liikkuminen apuvälineiden kanssa on esteetöntä ja turvallista kaikkialla palvelukodin alueella, myös ulkoilutiloissa.

 

Ateriapalvelun ruokalista ajalla 30.11- 6.12.2020

Pääruoan voit valita kahdesta vaihtoehdosta!  Muutokset mahdollisia.

Maanantai: Purjo-perunasosekeitto ja liha-juurespiiras TAI ryynimakkara ja muusi, kana-pastasalaattia ja päärynäkiisseliä

Tiistai: Riistakäristys ja muusi TAI porkkanasosekeitto ja lihapiirakka, punajuuri  ja aprikoosikiisseli

Keskiviikko: Karjalanpaisti ja muusi TAI uunisei ja keitetty peruna, kurkku-raejuustosalaatti ja ruusunmarjarahka

Torstai: Kanarisotto TAI lihakeitto ja perunapiirakka, melonisalaattia ja pannacottaa

Perjantai: Nakkikeitto ja perunapiirakka TAI lindströminpihvi ja muusi, vihreää salaattia ja marjajogurttia

Lauantai: Kalapihvit ja keitetty peruna TAI makaronivelli ja lihapasteija, porkkana-ananassalaatti ja kaakaokiisseli

Sunnuntai: Ylikypsää naudanniskaa ja kermaperunaa TAI herkkusienikeitto ja liha-juurespiiras, hyrskykurkkuja ja puolukka-kinuskirahkaa

 

 

 

 

 

 

 

 

Vetrea Mikkeli -palvelukoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin keskustasta.

Yksikön päällikkö
Kaisa Paavilainen
Puh. 040 136 1280
kaisa.paavilainen@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vetrea Mikkeli -palvelukoti

Ymmärrämme ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti. Vetrean hoivapalvelut tarjoavat apua, tukea ja hoitoa yksilölliset tarpeesi huomioiden.

...

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä