Vetrea Tammenkoti

Vetrean palvelu- ja ryhmäkodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Yksiköiden kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää asukkaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen.
Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Vetrea Tammenkoti Kuopiossa tarjoaa pitkäaikaisen asumisen lisäksi myös intervallijaksoja. Asukkaille on sekä yhden että kahden henkilön huoneita, vessat ja suihkut ovat yhteiskäytössä. Langaton hoitajakutsujärjestelmä sekä omat kalusteet ja vaatteet tekevät asumisesta turvallista ja kotoisaa. Asukkaiden yhteisessä käytössä on viihtyisät oleskelu-, ruokailu-, pesu- ja saunatilat. Apuvälineiden kanssa kulkeminen on esteetöntä kaikkialla palvelukodin alueella. Hoitokodin yhteydessä on myös iso ja viihtyisä aidattu piha-alue, missä muistisairaankin on turvallista liikkua.

Vetrea Tammenkoti tarjoaa pitkäaikaisen asumisen lisäksi myös intervallijaksoja.

Yksikön päällikkö
Minna Okkonen
Puh. 040 480 5397
minna.okkonen@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vetrea Tammenkoti, Kuopio

Ymmärrämme ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti. Vetrean hoivapalvelut tarjoavat apua, tukea ja hoitoa yksilölliset tarpeesi huomioiden.

...

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä