Vetrea Linnamäentien ryhmäkoti

Vetrean palvelu- ja ryhmäkodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista henkilöille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Yksiköiden kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää asukkaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen.
Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Vetrea Linnamäentien ryhmäkoti sijaitsee Jämsänkoskella luonnonläheisellä alueella. Palvelukoti tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja oma sisäpiha takaa rauhallisen paikan vapaa-ajan toiminnoille. Kävelymatkan päässä on kauppoja, jossa voi tehdä ostoksia.

Ryhmäkodin 15 nykyaikaista asuntoa on sijoitettu kolmeen eri pienryhmään. Jokaisessa ryhmässä on oma keittiö ja olohuone. Asukkaat pääsevät kulkemaan esteettömästi asunnoistaan ryhmäkodin yhteisiin tiloihin sekä ulos oman asunnon ulko-ovesta.

Ryhmäkodissa tuetaan asukkaita elämänhallintaan liittyvissä asioissa sekä tarjotaan puitteet harjoitella arjen taitoja turvallisessa ympäristössä. Yksilöllisessä asumispalvelussa huomioidaan asiakkaiden tarpeet lääkehoitoon, perushoitoon, vuorovaikutukseen, vuorokausirytmiin ja vapaa-ajantoimintoihin liittyvissä toiminnoissa. Työmme tavoite on asukkaan voimavarojen tukeminen. Asukkaita tuetaan pitämään yhteyttä omiin lähiverkostoihin, omaisiin ja ystäviin.

Vetrea Linnamäentien ryhmäkodissa tuetaan asukkaita elämänhallintaan liittyvissä asioissa sekä tarjotaan puitteet harjoitella arjen taitoja turvallisessa ympäristössä.

Palveluesimies
Marika Kanneljärvi-Nieppola
Puh. 044 531 9456
marika.kanneljarvi-nieppola@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vetrea Linnamäentien ryhmäkoti, Jämsänkoski

Vetrean kehitysvammaisten asumispalvelut tarjoavat turvallista ja virikkeellistä arkea yksilöllisyys huomioiden. Arjesta räätälöidään mielekäs kokonaisuus, jossa huomioidaan sinun kokonais...

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot