Vetrea Hannun Linna

Vetrean palvelu- ja ryhmäkodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, kehitysvammaisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Yksiköiden kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisten, kehitysvammaisten ja muistisairaiden tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen.
Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät, vierailevat esiintyjät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Vetrea Hannun Linna on vuonna 2011 toimintansa aloittanut kehitysvammaisille suunnattu palvelukoti Tampereella Linnainmaalla. Modernissa ja viihtyisässä talossa on ympärivuorokautisia sekä tuetun asumisen asukaspaikkoja.

Omat huoneet ja yhteisessä käytössä olevat oleskelutilat tekevät palvelukodista viihtyisän kodin. Asukkaat elävät tavallista elämää ja päivä rytmittyy arkisilla asioilla henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja voimavarojen mukaan.

Vetrea Hannun Linna on vuonna 2011 toimintansa aloittanut kehitysvammaisille suunnattu palvelukoti Tampereella Linnainmaalla.

Yksikön päällikkö
Peppi Jaarto
Puh. 040 136 0877
peppi.jaarto@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vetrea Hannun Linna, Tampere

  • Turvallinen ja virikkeellinen asumisympäristö mahdollistaa mielekkään arjen kehitysvammaisille asukkaillemme. Palvelukodeissamme eletään täyttä ja monipuolista arkea yhdessä tehden, yksilöllisyys huomioiden ja erilaisuus hyväksyen.

    Palveluissamme huomioimme sinun yksilölliset palveluntarpeesi, mieltymyksesi ja toiveesi. Arjesta räätälöidään mielekäs kokonaisuus, jossa huomioidaan sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi. Pääset myös vaikuttamaan omalta osaltasi palvelukodin arkeen säännöllisesti pidettävissä asukaspalavereissa.

    Vetrean päivätoimintaryhmistä löytyy arkeen mielekästä tekemistä ja uusia virikkeitä. Päivätoiminnassa pääset yhdessä muiden kanssa tekemään ja kokemaan monipuolisesti suunniteltua virikkeellistä toimintaa.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä