Vetrea Hannun Linna

Vetrean ryhmä- ja palvelukodit tarjoavat turvallista ja virikkeellistä asumista kehitysvammaisille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Yksikön kodinomainen tunnelma ja asuinympäristö sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat hyvän olon ja elämän.

Henkilöstömme ymmärtää  kehitysvammaisten tarpeet kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Ryhmäkodeissa tehdään asukkaiden yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä, tarjotaan päivätoimintaa ja arjen askareita asukkaan omien voimavarojen mukaan.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Syntymäpäivät, juhlapyhät ja ohjattu virikkeellinen toiminta luovat iloa ja yhdessä tekemisen tunnelmaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

Vetrea Hannun Linna on vuonna 2011 toimintansa aloittanut kehitysvammaisille suunnattu palvelukoti Tampereella Linnainmaalla. Modernissa ja viihtyisässä talossa on ympärivuorokautisia sekä tuetun asumisen asukaspaikkoja.

Omat huoneet ja yhteisessä käytössä olevat oleskelutilat tekevät palvelukodista viihtyisän kodin. Asukkaat elävät tavallista elämää ja päivä rytmittyy arkisilla asioilla henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja voimavarojen mukaan.

Vetrea Hannun Linna on vuonna 2011 toimintansa aloittanut kehitysvammaisille suunnattu palvelukoti Tampereella Linnainmaalla.

Yksikön päällikkö
Riitta Hytönen
Puh. 040 136 0877
riitta.hytonen@vetrea.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vetrea Hannun Linna -palvelukoti, Tampere

Vetrean kehitysvammaisten asumispalvelut tarjoavat turvallista ja virikkeellistä arkea yksilöllisyys huomioiden. Arjesta räätälöidään mielekäs kokonaisuus, jossa huomioidaan sinun kokonais...

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot