Elämästä nauttiminen on jokaisen oikeus

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus-, asumis- ja kotipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia. Vaalimme ja edistämme asiakkaidemme terveyttä arvoinamme avarakatseisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Vetrea-konserniin kuuluvat Vetrea Terveys Oy ja sen tytäryhtiöt Hoivakymppi Oy, H10 Kymppipalvelut Oy, Tammenkoti Oy, Sunnen Koti Oy ja Mikkelin Hoivapalvelu Pelakuu Oy. Vetrean omistaa suomalainen Osuuskunta KPY.  
Auttaminen intohimona
Vetreassa työskentelee yli 850 eri alojen ammatti-ihmistä; sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja, lähihoitajia, jalkahoitajia, lastenhoitajia, siivoojia ja kotitalonmiehiä. Olemme asiakkaillemme elämisen vapauden sekä elämästä nauttimisen suomalainen turvaaja ja mahdollistaja.  
Vetrean arvot
 • Avarakatseisuus Olemme osaavia, avarakatseisia ja emme kaihda uusia toimintatapoja kehittäessämme palveluamme vastaamaan tulevaisuuden odotuksiin.
 • Yhteisöllisyys Yhteisössämme on aina tilaa erilaisille persoonille. Tuemme toisiamme toimissamme ja tarjoamme auttavan käden sitä tarvitsevalle.
 • Vastuullisuus Kannamme toiminnallamme yhteistä vastuuta suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ylläpidosta ja kehittämisestä. Olemme alamme ammattilaisia ja teemme harkittuja valintoja ammattitaitoomme pohjaten.
Laatutakuu
DNV laatutakuuVetrea Terveys Oy:llä on ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmä, johon sisältyy koko konsernin palveluasuminen ja laitoshoito vanhuksille, muistisairaille, kehitysvammaisille, vammautuneille ja mielenterveyskuntoutujille sekä avo- ja laitoskuntoutus, terveyspalvelut sekä kotihoito ja kotisairaanhoitopalvelut tukitoimintoineen. Tammenkoti, Sunnen Koti Oy, Mikkelin hoivakoti Pelakuu Oy ja Hoivakymppi Oy ovat Vetrea Terveys Oy:n tytäryhtiöitä. Laatujärjestelmän prosessit, toimintakäsikirja, dokumentit, mittaaminen ja palautteet hallinnoidaan IMS -toimintajärjestelmän avulla. DNV-GL toteuttaa vuosittain ulkoisen auditoinnin ja kolmen vuoden välein uudelleensertifioinnin jokaisessa toimintayksikössä.

Materiaalipankki

Avoimet työpaikat

 • Hoiva-avustajia

  VetreaElo Venny, Tuusula, Tuusula

  Haluatko päästä näköalapaikalle työskentelemään täysin uuteen, vuoden 2020 alusta aukeavaan palvelukotiin?

  Tuusulaan aukeava VetreaElo Venny tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostetun palvelun asumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista. Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena.

  Haemme uuteen VetreaElo Vennyyn hoiva-avustajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös keikkatyöhön ja sijaisuuksiin.

  Hoiva-avustajana työskentelet asiakkaan tukena hyvinvointiin liittyvissä tukitehtävissä kuten ateria-, vaatehuolto-, kylvetys-, siivous-, kuljetus- ja saattajapalveluissa. Myös sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut kuuluvat tehtävänkuvaasi.

  Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä hygieniapassia.

  Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Koska kyseessä on uusi aukeava palvelukoti, toivomme että sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta yksikköä ja työyhteisöä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat alustavasti vuoden 2020 helmikuun lopulla.

  Hakuaika päättyy 16.2.2020.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Heini Liimatainen
  puh. 040 1360 825 tai heini.liimatainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Lähihoitajia

  VetreaElo Venny, Tuusula, Tuusula

  Haluatko päästä näköalapaikalle työskentelemään täysin uuteen, vuoden 2020 alusta aukeavaan palvelukotiin?

  Tuusulaan aukeava VetreaElo Venny tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostetun palvelun asumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista. Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena.

  Haemme uuteen VetreaElo Vennyyn lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Mahdollisuus myös keikkatyöhön ja sijaisuuksiin.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava).

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Koska kyseessä on aukeava palvelukoti, toivomme että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta yksikköä ja työyhteisöä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä.

  Työt alkavat alustavasti vuoden helmikuun 2020 lopulla.

  Hakuaika päättyy 16.2.2020.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Heini Liimatainen
  puh. 040 1360 825 tai heini.liimatainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstä täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan kokemuksista täältä.


 • Kokki

  Vetrea Mikkeli -palvelukoti, Mikkeli

  Haemme ammattitaitoista ja innostunutta kokkia Vetrea Mikkeliin kausityöntekijäksi.

  Työhön kuuluu vanhusten palvelukodin ja ateriapalvelun ruoan valmistus ja leipominen, kotiin kuljetettavien annosten pakkaaminen sekä muu keittiötyöskentely.

  Edellytämme hakijalta soveltuvan koulutuksen lisäksi maistuvan ja ravitsevan kotiruoan valmistustaitoa, reippautta, ystävällistä asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Odotamme, että sinulta löytyy myös hygieniapassi.

  Arvostamme erityisruokavalioiden sekä ikäihmisten ravitsemuksen tuntemusta sekä leipomistaitoa.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Matkailu- ja ravintolapalvelun työehtosopimusta.

  Työ on toukokuun loppuun saakka osa-aikaista (n. 70 h/3 vko), kesäkuusta syyskuuhun täysillä tunneilla.

  Hakuaika päättyy 16.2.2020, työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Paikka voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Keittiöesimies Eveliina Kari
  p. 040 136 0751 tai eveliina.kari@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue Vetrean ravintolapalveluista täältä.


 • Haemme Vetrea –konserniin itsenäiseen ja vastuulliseen rooliin

  BUSINESS CONTROLLERIA

  tukemaan yrityksemme liiketoimintojen kasvua ja kannattavuutta voimakkaasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

  Business controller tulee työskentelemään tiiviisti liiketoimintajohdon tukena tuottamalla analyyseja sekä kehitysehdotuksia liiketoiminnalle ja vie niitä myös itse hands-on maaliin asti.

  Vastaat omien liiketoiminta-alueidesi kuukausiraportoinnista, ennustamisesta ja budjetoinnista sekä keskeisten liiketoiminnan mittareiden seurannasta. Annat tukesi laajennetun johtoryhmän työskentelyyn, palveluiden hinnoitteluun sekä mahdollisten yritysostokohteiden arvonmääritykseen ja integrointiin. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.

  Jos olet analyyttinen ja dynaaminen, työskentelyotteeltasi systemaattinen sekä sopeudut sujuvasti osaksi moniammatillista työyhteisöä ja toteutat muutoksia tehokkaasti, tämä on Sinun paikkasi.

  Sinun tulee olla kiinnostunut sosiaali- ja terveyspalveluiden toimintamalleista ja kykenet mallintamaan ne numeroin Excelissä. Lisäksi haluat kehittää liiketoiminnan kannalta oleellisia tietojärjestelmiä (esim. Power –BI) tukeaksesi liiketoiminnan seurantaa ja päätöksentekoa. Eduksesi katsomme aktiivisen työotteen, halun oppia uutta ja kyvyn omaksua nopeasti uusia asioita.

  Odotamme Sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM)
 • Innostavaa ja sosiaalista työotetta
 • Analyyttisyyttä
 • Kykyä ymmärtää käytännön liiketoiminnan ja lukujen välinen yhteys
 • Kiinnostusta sote-toimialaan ja liiketoiminnan kehittämiseen
 • Oletko se Sinä? Tarjoamme Sinulle motivoituneet työkaverit ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat olla mukana rakentamassa kasvavaa ja uudistuvaa Vetrea –konsernia. Toimipisteesi sijaitsee Kuopiossa.

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si HR-assistentille osoitteeseen
  kaisa.santala@vetrea.fi

  Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2020.

  Lisätietoja:
  Talousjohtaja Joonas Sakki
  puh. 041 434 6942 (ma 27.1. klo 15-17 ja ke 29.1. klo 8-9)


 • Keittiöesimies

  Vetrea Villa Saimaa, Savonlinna, Savonlinna

  Haemme keittiöesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vetrea Villa Saimaaseen.

  Työhön kuuluu keittiön esimiestehtävien lisäksi ruuan valmistus. Edellytämme hakijalta soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta ja näkemystä maistuvan ja ravitsevan kotiruoan valmistustaitoa. Hakijalta odotetaan reippautta, ystävällistä asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 16.2.2020. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Anne Valtonen
  puh. 044 531 9616 tai anne.valtonen@hoivakymppi.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.

  Lue toisessa yksikössä työskentelevän keittiöesimiehen tarina täältä.


 • Hoiva-avustajia

  VetreaElo Eeli, Kempele, Kempele

  Haluatko päästä näköalapaikalle työskentelemään täysin uuteen, keväällä 2020 aukeavaan palvelukotiin?

  Haemme uuteen VetreaElo Eeliin hoiva-avustajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

  Hoiva-avustajana työskentelet asiakkaan tukena hyvinvointiin liittyvissä tukitehtävissä kuten ateria-, vaatehuolto-, kylvetys-, siivous-, kuljetus- ja saattajapalveluissa. Myös sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut kuuluvat tehtävänkuvaasi.

  Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä hygieniapassia.

  Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Koska kyseessä on uusi aukeava palvelukoti, toivomme että sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta yksikköä ja työyhteisöä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat huhtikuun 2020 aikana.

  Hakuaika päättyy 9.2.2020. Haastattelut pidetään viikolla 8.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Annika Karjalainen
  puh. 040 1360 793 tai annika.karjalainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Lähihoitajia

  VetreaElo Eeli, Kempele, Kempele

  Haluatko päästä näköalapaikalle työskentelemään täysin uuteen, keväällä 2020 aukeavaan palvelukotiin?

  Haemme uuteen VetreaElo Eeliin lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava).

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Koska kyseessä on aukeava palvelukoti, toivomme että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta yksikköä ja työyhteisöä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä.

  Työt alkavat huhtikuun 2020 aikana.

  Hakuaika päättyy 9.2.2020. Haastattelut pidetään viikolla 8.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Annika Karjalainen
  puh. 040 1360 793 tai annika.karjalainen@vetrea.fi.

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan tarina täältä.


 • Sairaanhoitaja / fysioterapeutti / sosionomi

  VetreaElo Eeli, Kempele, Kempele

  Haluatko päästä näköalapaikalle työskentelemään täysin uuteen, keväällä 2020 aukeavaan palvelukotiin?

  Haemme VetreaElo Eeliin AMK-tasoisen tutkinnon käynyttä hoito- tai kuntoutusalan ammattilaista, kuten sairaanhoitajaa, fysioterapeuttia tai sosionomia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Koska kyseessä on aukeava palvelukoti, toivomme että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta yksikköä ja työyhteisöä!

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat huhtikuun 2020 aikana.

  Hakuaika päättyy 9.2.2020. Haastattelut pidetään viikolla 8.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Annika Karjalainen
  puh. 040 1360 793 tai annika.karjalainen@vetrea.fi.

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Lähihoitajia

  VetreaElo Veikko, Lahti, Lahti

  Hei, lähihoitaja tai alaa opiskeleva! Haluatko sinäkin päästä osaksi työyhteisöämme ja tekemään merkityksellistä työtä?

  Haemme nyt VetreaElo Veikkoon lähihoitajia sekä vakituisiin työsuhteisiin että pitkiin sijaisuuksiin.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Toivomme että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä. Huomioimme hakijoissa myös opiskelijat riittävin opintopistein, jos lääkehoidon kokonaisuus on käyty.

  Edellytämme, että valitulla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan motivoituneeseen työyhteisöömme kehittämään vielä uutta yksikköämme.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Vetrealta saat luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan!

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Hakuaika päättyy 31.1.2020. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Satu Immonen
  p. 040 136 0764 tai satu.immonen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan tarina täältä.


 • Lähihoitajia/hoiva-avustajia

  VetreaElo Albert, Porvoo, Porvoo

  Haemme Porvoossa sijaitsevaan VetreaElo Albertiin lähihoitajia ja hoiva-avustajia eri pituisiin sijaisuuksiin

  Lähihoitajalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), otamme hakijoissa huomioon myös opiskelijat, joilla on voimassaolevat lääkeluvat. Hoiva-avustajilla on hyvä olla soveltuva koulutus.

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla ja hoiva-avustajilla 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 9.2.2020. Tehtävät voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Heini Liimatainen
  puh. 040 136 0796 tai heini.liimatainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan tarina täältä.


 • Sairaanhoitaja

  VetreaElo Einar, Kangasala, Kangasala

  Haluatko päästä näköalapaikalle työskentelemään täysin uuteen, juuri avattuun palvelukotiin?

  Kangasalle vuoden 2019 lopussa avattu VetreaElo Einar tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostetun palvelun asumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista. Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena.
  Haemme uuteen VetreaElo Einariin sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

  Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Lisäksi odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Koska kyseessä on aukeava palvelukoti, toivomme että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta yksikköä ja työyhteisöä!

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 2-vuorotyötä.

  Hakuaika päättyy 9.2.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Pia Käpyaro
  puh. 040 136 0797 tai pia.kapyaro@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Henkilökohtaisia avustajia

  Vetrea kotipalvelut Oulu, Oulu

  Sinä sosiaalinen, ihmisläheinen ja empaattinen henkilö, joka koet toisen ihmisen auttamisen luontevaksi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluatko olla mahdollistamassa hyvää elämää ikääntyneelle, vammaiselle tai muuten toimintakykyrajoitteiselle asiakkaalle?

  Haemme Oulun alueelle henkilökohtaisia avustajia avustamaan asiakkaita arjen eri askareissa (esim. ruuanlaitto, pyykkihuolto, pukeutuminen, liikkumisessa avustaminen). Työ ei sisällä hoitotyötä eikä työhön ole koulutusvaatimusta. Työtehtävät sekä työn määrä vaihtelevat asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

  Työnkuvaasi kuuluu avustaa asiakasta selviytymään niissä toiminnoissa, jotka hän muuten tekisi itse, mutta ei vammansa tai sairautensa vuoksi siihen kykene. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaiden kotona, mutta voi sisältää avustamista myös kodin ulkopuolella (esimerkiksi kaupassa käynti, asiointi, harrastuksissa avustaminen).

  Oman auton käytön mahdollisuus on suotavaa.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Työ on aluksi osa-aikaista tuntityötä, tuntimäärä kasvaa nopeasti asiakasmäärän lisääntyessä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Haku päättyy 16.2.2020. Tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja:
  Palveluesimies Tarja Kaija
  p. 0401360744 tai tarja.kaija@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa Vetrean kotipalveluyksikössä työskentelevän työntekijän tarina täältä.


 • Lähihoitaja

  VetreaElo Alvar, Jyväskylä, Jyväskylä

  Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan VetreaElo Alvariin lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), otamme hakijoissa huomioon myös opiskelijat, joilla on voimassaolevat lääkeluvat.

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valitulla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme Sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Sanna Pekki
  puh. 044 531 9631 tai sanna.pekki@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan työntekijätarina täältä.


 • Lähihoitaja

  VetreaElo Martti, Jyväskylä, Jyväskylä

  Haemme Jyväskylän Palokassa sijaitsevaan VetreaElo Marttiin lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

  Lähihoitajalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), otamme hakijoissa huomioon myös opiskelijat, joilla on voimassaolevat lääkeluvat.

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valitulla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Vastaava sairaanhoitaja Marjo-Riikka Kainulainen
  puh. 040 1360 752 tai marjo-riikka.kainulainen@hoivakymppi.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan työntekijätarina täältä.


 • Lähihoitaja/hoitoapulainen

  Vetrea kotipalvelut Savonlinna, Savonlinna

  Haemme Vetrea kotipalvelut Savonlinnaan lähihoitajaa tai hoitoapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2020 saakka.

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Tehtävä toteutetaan lapsiperheessä, jossa on myös lemmikkejä. Sinulla tulee olla auto käytettävissä, kilometrit korvataan. Työ on tuntityötä, käytännössä täydet tunnit.

  Hakijalta edellytämme hoitoapulaisen tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta tai lähihoitajan tutkintoa (huomioimme myös opiskelijat riittävin opintopistein).

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Työ on 3-vuorotyötä täysillä tunneilla. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Haku päättyy 2.2.2020. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Sanna Korhonen
  puh. 044 531 9603 tai sanna.k.korhonen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue Savonlinnan kotipalveluissa työskentelevän lähihoitajan työntekijätarina täältä.


 • Lähihoitajia/hoiva-avustajia

  VetreaElo Alvar, Jyväskylä, Jyväskylä

  Haemme Jyväskylässä sijaitsevaan VetreaElo Alvariin lähihoitajia ja hoiva-avustajia 1-3 kuukauden sijaisuuksiin kesälomakaudelle.

  Lähihoitajalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), otamme hakijoissa huomioon myös opiskelijat, joilla on voimassaolevat lääkeluvat. Hoiva-avustajilla on hyvä olla soveltuva koulutus.

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla ja hoiva-avustajilla 2-vuorotyötä.

  Työt sijoittuvat kesälomakaudelle 2020 ja kestävät n. 1-3 kk. Hakuaika päättyy 9.2.2020. Tehtävät voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Sanna Pekki
  puh. 044 531 9631 tai sanna.pekki@vetrea.fi.

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan työntekijätarina täältä.


 • Lähihoitajia/hoiva-avustajia

  VetreaElo Martti, Jyväskylä, Jyväskylä

  Haemme nyt Jyväskylän Palokassa sijaitsevaan VetreaElo Marttiin lähihoitajia ja hoiva-avustajia 1-3 kuukauden sijaisuuksiin kesälomakaudelle.

  Lähihoitajalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), otamme hakijoissa huomioon myös opiskelijat, joilla on voimassaolevat lääkeluvat. Hoiva-avustajilla on hyvä olla soveltuva koulutus.

  Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla ja hoiva-avustajilla 2-vuorotyötä.

  Työt sijoittuvat kesälomakaudelle 2020 ja kestävät n. 1-3 kk. Hakuaika päättyy 9.2.2020. Tehtävät voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Vastaava sairaanhoitaja Marjo-Riikka Kainulainen
  puh. 040 1360 752 /
  marjo-riikka.kainulainen@hoivakymppi.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan työntekijätarina täältä.


 • Lähihoitaja

  Vetrea Mikkeli -palvelukoti, Mikkeli

  Haemme Vetrea Mikkeliin kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme sinulta asukaslähtöistä ajattelutapaa, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja iloista, oma-aloitteista työasennetta. Eduksesi katsomme myös kokemuksen vanhustyöstä sekä kehittämishalun. Huomioimme hakijoissa myös opiskelijat riittävin opintopistein.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Hakuaika päättyy 2.2.2020. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Kaisa Paavilainen
  puh. 040 136 1280 tai kaisa.paavilainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Lähihoitajia sijaisuuksiin

  Vetrea Hannun Linna -palvelukoti, Tampere, Tampere

  Haemme Vetrea Hannun Linnaan lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin.

  Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme sinulta joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja iloista, oma-aloitteista työasennetta. Katsomme eduksesi tuntemuksen kehitysvammatyöstä. Huomioimme hakijoissa myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat riittävillä opintopisteillä.

  Edellytämme, että valitulla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla 2-vuorotyötä.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Hakuaika päättyy 2.2.2020. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Peppi Jaarto
  040 136 0877 tai peppi.jaarto@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Sairaanhoitaja

  Vetrea Ilmarinrinne, Kajaani, Kajaani

  Haemme Vetrea Ilmarinrinteen asumispalveluyksikköön sairaanhoitajaa äitiysloman sijaisuuteen.

  Hakijalta edellytämme AMK-tasoista sairaanhoitajan tutkintoa. Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus kehitysvammatyöstä. Huomioimme hakijoissa myös sairaanhoitajaopiskelijat tarvittavin opintopistein.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Työ alkaa maaliskuun 2020 alussa. Työ on 2-vuorotyötä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Hakuaika päättyy 9.2.2020. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Palveluesimies Sanna Säkkinen
  puh. 040 136 1313 tai sanna.sakkinen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Sairaanhoitaja

  Vetrea Kotka, Kotka

  Haemme Vetrea Kotkan asumispalveluyksikköön sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

  Hakijalta edellytämme AMK-tasoista sairaanhoitajan tutkintoa. Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhustyöstä sekä hygieniapassi, turvakortti ja ensiapuvalmius.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kaksivuorotyötä.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Haku päättyy 26.1.2020. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Ritva Tuppurainen
  puh. 040 136 0721 tai ritva.tuppurainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue Vetrea Kotkan sairaanhoitajan Marin tarina täältä.


 • Lähihoitaja

  Vetrea Kotka, Kotka

  Hei, lähihoitaja tai alaa opiskeleva! Tässä mahdollisuutesi päästä mukaan vetrealaisten joukkoon tekemään merkityksellistä työtä!

  Vetrea Kotka tarjoaa turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille ja muistisairaille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan. Palvelukodin alueella asukkaat voivat oleskella, liikkua ja toimia apuvälineiden kanssa esteettömästi ja turvallisesti kaikkialla, sekä sisä- että ulkotiloissa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä, iän, sairauden tai vamman aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

  Haemme nyt Vetrea Kotkan asumispalveluyksikköön lähihoitajia pitkiin sijaisuuksiin.

  Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Toivomme että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä. Hakijoissa huomioimme myös opiskelijat riittävin opintopistein.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Haku päättyy 31.1.2020. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Ritva Tuppurainen
  puh. 040 136 0721 tai ritva.tuppurainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue Vetrea Kotkan sairaanhoitajan Marin tarina täältä.


 • Sairaanhoitaja

  Vetrea Sunnen Koti, Kuopio, Kuopio

  Haemme Vetrea Sunnen kotiin sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään yhdessä toisen sairaanhoitajan kanssa.

  Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhustyöstä sekä hygieniapassi, turvakortti ja ensiapuvalmius.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kaksivuorotyötä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Haku päättyy 31.1.2020. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Minna Okkonen
  puh. 040 136 1270 tai minna.okkonen@vetrea.fi.

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa yksikössä työskentelevän sairaanhoitajan kertomus täältä.


 • Lähihoitaja

  Vetrea Sunnen Koti, Kuopio, Kuopio

  Haemme lähihoitajaa noin 3 – 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vetrea Sunnen Kodin asumispalveluyksikköön. Yksikkö on tehostettua ikäihmisten asumispalvelua.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhustyöstä. Huomioimme hakijoissa myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat riittävillä opintopisteillä.

  Edellytämme, että valitulla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla kaksivuorotyötä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

  Haku päättyy 31.1.2020. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Minna Okkonen
  puh. 040 480 5397 tai minna.okkonen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.


 • Lähihoitajia

  VetreaElo Einar, Kangasala, Kangasala

  Haemme loppuvuodesta 2019 avattuun VetreaElo Einariin lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Halutessa mahdollisuus myös sijaisuuksiin.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Koska kyseessä on aukeava palvelukoti, toivomme että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta yksikköä ja työyhteisöä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.
  Hakuaika päättyy 31.1.2020. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Yksikön päällikkö Pia Käpyaro
  puh. 040 136 0797 tai pia.kapyaro@vetrea.fi.

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo yksikössä työsktentelevän lähihoitajan työntekijäkertomus tästä.


 • Lähihoitaja

  Vetrea kotipalvelut Joensuu, Joensuu

  Haemme Joensuun seudun kotihoitoon lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2020 saakka. Työ on osa-aikaista tuntityötä, tuntimäärä voi vaihdella. Työsuhde voidaan vakinaistaa myöhemmin.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Sinulla tulee olla käytössäsi myös auto, kilometrikorvaukset maksetaan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Hakuaika päättyy 31.1.2020. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:
  Palveluesimies Riikka Tahvanainen
  puh. 040 136 1687 tai riikka.tahvanainen@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa yksikössä työskentelevän lähihoitajamme tarina täältä.


 • Lähihoitaja

  Vetrea kotipalvelut Oulu, Oulu

  Hei, lähihoitaja!

  Tässä on sinulle hyvä mahdollisuus kehittää itseäsi ja osaamistasi hoivatyössä ja asiakaspalvelussa!

  Haemme Vetrea kotipalvelut Ouluun lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

  Työ on 3-vuorotyötä ja kohdentuu pääasiassa ympärivuorokautisessa, tehostetussa kotihoidossa olevan asiakkaan hoitoon. Haemme lähihoitajaa erityisesti Iin seudulle. Voit tehdä halutessasi osa-aikaista tuntityötä, sekä työskennellä tehostetun kotihoidon lisäksi kotipalveluiden puolella.

  Hakijalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Lisäksi vaaditaan lääkehoitoon liittyvä osaaminen, hygieniapassi sekä ensiapuvalmius. Em. koulutukset voi suorittaa myös työsuhteen alussa. Sinulla tulee olla käytössäsi auto, kilometrit korvataa.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme Sinulle hyvän, yksilöllisen perehdytyksen.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Haku päättyy 31.1.2020. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja
  Palveluesimies Tarja Kaija
  puh. 040 136 0744 tai tarja.kaija@vetrea.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa kaupungissa kotipalvelussa työskentelevän lähihoitajan työntekijätarina täältä.


 • Lähihoitaja

  VetreaElo Martti, Jyväskylä, Jyväskylä

  Haemme nyt Jyväskylän Palokassa sijaitsevaan VetreaElo Marttiin lähihoitajaa 31.5.2020 saakka kestävään sijaisuuteen.

  Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta työasennetta. Eduksesi katsotaan osaaminen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

  Edellytämme, että valituilla henkilöillä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmevuorotyötä.

  Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 19.1.2020. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:

  Yksikön päällikkö Sanna Pekki, puh. 044 531 9631 / sanna.pekki@vetrea.fi
  tai
  Vastaava sairaanhoitaja Marjo-Riikka Kainulainen, puh. 040 1360 752 /
  marjo-riikka.kainulainen@hoivakymppi.fi

  Lue lisää yksiköstämme täältä.
  Lue toisessa VetreaElo-yksikössä työskentelevän lähihoitajan tarina täältä.


 • Tarjoamme työpaikkoja hoiva-, terveys- ja hyvinvointialojen ammattilaisille. Jos meillä ei ole avoimena Sinulle sopivaa työpaikkaa, täytä avoin työhakemus ja liitä mukaan CV.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä