Elämästä nauttiminen on jokaisen oikeus

Vetrea-konserni on valtakunnallisesti toimiva, yksityinen kuntoutus- ja asumispalveluiden tarjoaja. Kotimaisen Osuuskunta KPY omistaman Vetrean visio on olla alansa vaikuttavin toimija. Avarakatseisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus luovat toimintamme perustan jokapäiväisessä työssämme.
Auttaminen intohimona
Vetreassa työskentelee yli 700 eri alojen ammatti-ihmistä; sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja ja lähihoitajia. Olemme asiakkaillemme elämisen vapauden sekä elämästä nauttimisen suomalainen mahdollistaja.
Vetrean arvot
  • Avarakatseisuus Olemme osaavia, avarakatseisia ja kokeilemme rohkeasti uusia toimintatapoja kehittäessämme palveluamme vastaamaan tulevaisuuden odotuksiin.
  • Yhteisöllisyys Yhteisössämme on aina tilaa erilaisille persoonille. Tuemme toisiamme toimissamme ja tarjoamme auttavan käden sitä tarvitsevalle.
  • Vastuullisuus Kannamme toiminnallamme yhteistä vastuuta suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ylläpidosta ja kehittämisestä. Olemme alamme ammattilaisia ja teemme harkittuja valintoja ammattitaitoomme pohjaten.
Laatutakuu
DNV laatutakuuVetrea Terveys Oy:llä on ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmä, johon sisältyy koko konsernin asumis- ja kuntoutuspalvelut. Laatujärjestelmän prosessit, toimintakäsikirja, dokumentit, mittaaminen ja palautteet hallinnoidaan IMS -toimintajärjestelmän avulla. DNV-GL toteuttaa vuosittain ulkoisen auditoinnin ja kolmen vuoden välein uudelleensertifioinnin jokaisessa toimintayksikössä.

Materiaalipankki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot