Elämästä nauttiminen on jokaisen oikeus

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen koti-, hoiva-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia. Vaalimme ja edistämme asiakkaidemme terveyttä arvoinamme avarakatseisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Vetrea-konserniin kuuluvat Vetrea Terveys Oy ja sen tytäryhtiöt Hoivakymppi Oy, H10 Kymppipalvelut Oy, Tammenkoti Oy, Sunnen Koti Oy ja Mikkelin Hoivapalvelu Pelakuu Oy. Vetrean omistaa suomalainen osuuskunta KPY.    
Auttaminen intohimona
Vetreassa työskentelee yli 700 eri alojen ammatti-ihmistä; sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja, lähihoitajia, jalkahoitajia, lastenhoitajia, siivoojia ja kotitalonmiehiä. Olemme asiakkaillemme elämisen vapauden sekä elämästä nauttimisen suomalainen turvaaja ja mahdollistaja.

Materiaalipankki

Avoimet työpaikat

 • Lähihoitajia sijaisuuksiin

  Vetrea Sunnen Koti, Kuopio,Vetrea Tammenkoti, Kuopio

  Haemme lähihoitajia sekä hoitoapulaisia eri pituisiin sijaisuuksiin Sunnen Kodin ja Tammenkodin asumispalveluyksikköihin. Yksiköt ovat tehostettua ikäihmisten asumispalvelua.

  Voit olla koulutukseltasi lähihoitaja, hoiva-avustaja tai hoitoapulainen. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhustyöstä. Huomioimme hakijoissa myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat riittävillä opintopisteillä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla kaksivuorotyötä ja työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Haku päättyy 5.8.2018. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja 

  yksikön päällikkö Tuomo Roivainen

  puh. 0400 576 584 (arkisin klo 14 – 15) tai tuomo.roivainen@vetrea.fi

   


 • Lähihoitajia sijaisuuksiin

  Vetrea Kotka, Kotka

  Haemme lähihoitajia tai hoiva-avustajaa/hoitoapulaista eri pituisiin sijaisuuksiin Kotkan asumispalveluyksikköön

  Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhustyöstä. Huomioimme hakijoissa myös lähihoitajaopiskelijat riittävillä opintopisteillä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kaksivuorotyötä.

  Haku päättyy 31.7.2018. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja

  yksikön päällikkö Ritva Tuppurainen

  puh. 040 136 0721 tai ritva.tuppurainen@vetrea.fi

   


 • Sairaanhoitajia

  Vetrea Sunnen Koti, Kuopio

  Haemme Sunnen Kotiin kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.

  Hakijalta edellytämme AMK-tasoista sairaanhoitajan tutkintoa. Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhustyöstä sekä hygieniapassi, turvakortti ja ensiapuvalmius. Tehtävään voi sisältyä hoidollisen työn lisäksi hallinnollisia tehtäviä.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kaksivuorotyötä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Haku päättyy 31.7.2018. Tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja

  arkisin klo 14 – 15

  yksikön päällikkö Tuomo Roivainen

  puh. 0400 576 584 tai tuomo.roivainen@vetrea.fi.

   


 • Lähihoitajia sijaisuuksiin

  Vetrea Siilinjärvi, Siilinjärvi

  Haemme lähihoitajia lyhyisiin sijaisuuksiin Siilinjärven asumispalveluyksikköön

  Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhustyöstä. Huomioimme hakijoissa myös lähihoitajaopiskelijat riittävillä opintopisteillä.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä (opiskelijoilla kaksivuorotyötä) ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Haku päättyy 31.7.2018. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:

  yksikön päällikkö Minna Okkonen

  puh. 040 136 1270 tai minna.okkonen@vetrea.fi

   


 • Tarjoamme työpaikkoja hoiva-, terveys- ja hyvinvointialojen ammattilaisille. Jos meillä ei ole avoimena Sinulle sopivaa työpaikkaa, täytä avoin työhakemus ja liitä mukaan CV.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä