Elämästä nauttiminen on jokaisen oikeus

Vetrea Oy on valtakunnallisesti toimiva yksityinen koti-, hoiva-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia. Vetrea Terveys Oy:n omistaa suomalainen osuuskunta KPY. Vaalimme ja edistämme asiakkaidemme terveyttä arvoinamme asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja osaaminen.  
Auttaminen intohimona
Vetreassa työskentelee yli 600 eri alojen ammatti-ihmistä; sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja, lähihoitajia, jalkahoitajia, lastenhoitajia, siivoojia ja kotitalonmiehiä. Me hoidamme, huolehdimme ja varmistamme henkilökohtaisesti, että asiakkaan arki on sujuvaa ja turvallista. Vetrea turvaa sujuvaa arkea ympäri Suomen.

Materiaalipankki

Avoimet työpaikat

 • Hoitoapulainen

  Vetrea Mikkeli, Mikkeli

  Mikkelin palvelukoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa kodinomaisessa ja virikkeellisessä ympäristössä. Yksikössä on 62 asukaspaikkaa ja vakituista henkilöstöä 40. Henkilöstö on meille Vetrealla tärkeä voimavara ja panostamme henkilöstöön tavoitteena motivoitunut, osaava ja työkykyinen henkilöstö.

  Haemme yksikköön hoitoapulaista vuosiloman sijaisuuteen 11.12.2017 – 15.1.2018.

  Tehtävä koostuu asukashuoneiden siivouksesta, pyykkihuollosta sekä asukkaiden avustamisesta mm. ruokailutilanteissa.

  Odotamme Sinulta hyvää sosiaalista tiimityötaitoa, reipasta ja iloista työasennetta sekä luotettavuutta ja itsenäistä työotetta.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on päivätyötä.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Haku päättyy 3.11.2017 klo 16.00. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja:

  Yksikön päällikkö Minna Parkkinen

  puh. 040 136 1280 tai minna.parkkinen@vetrea.fi.

   


 • Hoiva-avustaja

  VetreaElo Alvar, Jyväskylä

  Haemme VetreaElo Alvariin hoiva-avustajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

  Hoiva-avustajana työskentelet asiakkaan tukena hyvinvointiin liittyvissä tukitehtävissä kuten ateria-, vaatehuolto-, kylvetys-, siivous-, kuljetus- ja saattajapalveluissa. Myös sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut kuuluvat tehtävänkuvaasi.

  Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä hygieniapassia. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Koska kyseessä on marraskuussa aukeava palvelukoti, toivomme että sinulta löytyy intoa ja ajatuksia kehittää toimintaa sekä työyhteisöä.

  Tarjoamme sinulle modernin ja viihtyisän työympäristön, tartu siis tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta palvelukotia ja työyhteisöä.

  Palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmevuorotyötä.

  Työt alkavat 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan.

  Hakuaika päättyy 31.10.2017 klo 16.00. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja:

  Yyksikönpäällikkö Sanna Pekki

  Puh. 044 531 9631 tai sanna.pekki@hoivakymppi.fi

   


 • Tarjoamme työpaikkoja hoiva-, terveys- ja hyvinvointialojen ammattilaisille. Jos meillä ei ole avoimena Sinulle sopivaa työpaikkaa, täytä avoin työhakemus ja liitä mukaan CV.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä