Neurologinen kuntoutus

Neurologinen kuntoutus on tarpeen silloin, kun vakava neurologinen sairaus tai vamma vaikeuttaa selviytymistä arkipäivän tilanteista. Kuntoutuksen avulla pyrimme ylläpitämään tai edistämään asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä. Kuntoutustalomme VetreaNeuron Kuopiossa sekä Vetrea Iisalmessa tarjoavat vaativaa ja erittäin vaativaa neurologista kuntoutusta sekä vastasairastuneille että pidempään sairastaneille.

Linkki Kelan yksilöllisiin kuntoutuksiin

Neurologisen kuntoutuksen tavoitteet

Neurologisen kuntoutuksen sisältö määritellään aina asiakkaan kuntoutustarpeiden mukaisesti.

Kuntoutuksen tavoitteena on toimintakyvyn kohentuminen ja elämänlaadun parantuminen. Autamme sinua löytämään motivaation ja voimavarat itsehoitoon ja hyödyntämään niitä kotona selviytymisen tukena.

Kannustamme omatoimiseen harjoitteluun ja tarjoamme myös monipuolista ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Annamme sinulle ja omaisille tietoa sairaudesta, erilaisista vaihtoehdoista hoidon ja terapian suhteen sekä sosiaalietuuksista.

Tällä videolla esittelemme neurologiseen kuntoutukseen erikoistuneen kuntoutustalo VetreaNeuronin palvelutarjontaa:

Tässä VetreaElo -palvelukodissa asuvan ja VetreaNeuronissa kuntoutuvan asukkaamme tarina:

 

Yksiköt / Neurologinen kuntoutus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot