Vammautuneille - VetreaElo

VetreaElo -palvelukodit ovat tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet tapaturmaisesti tai neurologisen sairauden seurauksena. Asukkaaksi voi hakeutua akuutin kuntoutusvaiheen jälkeen tai myös muista palveluyksiköistä.

Tutustu VetreaElo -palvelukodin tiloihin:

https://youtu.be/YHkrOskDLaA

Katso asukkaamme Juuson tarina kuntoutumisesta:

VetreaElo -konsepti on luotu asukkaiden tarpeet tarkasti huomioiden

 • Mahdollisuus elää omannäköistä, hyvää elämää
  Muuttunut elämäntilanne asettaa arjelle uudet vaatimukset. VetreaElo tulee vastaamaan asukkaidensa tarpeeseen pysyvästä kodista, joka muokkautuu vamman tai sairauden kehityksen mukaan. Asunto tuntuu kodilta, kun rakennusvaiheessa voi vaikuttaa värivalintoihin ja tutustua tiloihin sekä suunnitelmiin etukäteen. Mielestämme hyvä elämä rakentuu siitä, että saa harrastaa ja elää omannäköistään arkea – joka päivä.
 • Esteettömät, kauniit tilat luonnonläheisessä ympäristössä
  Palvelukodin sisäilmeen ja elämyksellisen ympäristön on suunnitellut tunnettu kuopiolainen arkkitehtitoimisto Partanen & Lamusuo. Rakennuksissa valoisuus, väljyys ja miellyttävän rauhalliseksi luotu äänimaailma yhdistyvät omaleimaiseen suunnitteluun. Tilojen viihtyisyys ja toimivuus kulkevat käsi kädessä. Luontokokemuksen voi kokea myös sisätiloissa sekä ympäröivää luontoa on mahdollista ihastella ja tarkastella myös menemättä ulos.
 • Moniammatillinen hoitotiimi tukena
  VetreaElo-palvelukonseptissa korostuvat Vetrean palvelun kulmakivet; laatu ja vaikuttavuus. Kuntoutamme, aktivoimme ja kuljemme ihmisen rinnalla huolehtien ja huomaten. Vetrean valtakunnalliseen moniammatilliseen tiimiimme kuuluu terapeutteja, kuntoutuksen ja terveyden asiantuntijoita, lääkäreitä ja hoitajia. Heidän avullaan asiakkaamme voi suunnitella itselleen juuri omiin tarpeisiinsa sopivan kuntoutuksen sisällön.
 • Teknologia apuna
  Käytämme toimintamme tukena uusinta teknologiaa edesauttamaan asukkaidemme hyvinvointia.

VetreaElo -perheeseen kuuluu palvelukoteja ympäri Suomea

VetreaElo Olavi, Savonlinna
VetreaElo Martti, Jyväskylä
VetreaElo Alvar, Jyväskylä
VetreaElo Veera, Lappeenranta
VetreaElo Maria, Kuopio
VetreaElo Albert, Porvoo
VetreaElo Einar, Kangasala
VetreaElo Venny, Tuusula
VetreaElo Eeli, Kempele

Lue lisää elämästä VetreaElo -talossa:
VetreaElo Mariassa kodinomaista rivitaloelämää

Tuomme arkeesi paitsi apua, myös hymyä ja läsnäoloa!

 

Vetrea Terveys Oy:n asumispalvelut on siirtynyt osana osakekauppaa Mehiläiselle. Mehiläiselle siirtyy kaupassa yhdeksän VetreaElo -yksikköä, kuusi ikääntyneiden yksikköä ja yksi kehitysvammayksikkö. Ne sijaitsevat eri puolilla Suomea 13 eri paikkakunnalla.

Jatkossa Vetrean vammautuneiden- ja kehitysvammaisten asumispalveluiden tiedot löytyvät osoitteesta www.onnikodit.fi

Vetrea Palvelukokonaisuus / Vammautuneiden asumispalvelut - VetreaElo

Varpu-jaksolla kartoitetaan asukkaan kokonaistilanne, tunnistetaan yksilölliset vahvuudet ja tuen tarpeet sekä ohjataan tarvittavien palvelujen hakemisessa ja käyttöönotossa.

...

Yksiköt / Vammautuneiden asumispalvelut - VetreaElo

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

 • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot