Talonmiespalvelu

Omassa kodissa tai mökillä on ihana olla. Joskus kodin ja pihapiirin hoitaminen ja ylläpito käyvät kuitenkin liian raskaiksi tai niihin ei haluta käyttää kaikkea vapaa-aikaa. Päivittäisiin toimiin saa apua kotipalvelun työntekijöiltämme. Jos tarvitset apua puutarhan kevät- tai syyskunnostuksessa, lehtien haravoinnissa, lumen luonnissa, pensasaidan leikkauksessa, räystäskourujen puhdistuksessa, pesukoneen nukkasihdin puhdistuksessa, puiden kantamisessa tai vaikka takan lämmityksessä, tulee avuksesi kotitalonmies.

Kotitalonmiehemme hoitaa kotisi ja pihapiirisi myös poissa ollessasi. Hän pitää kodin asutun näköisenä ja vie esim. postit laatikosta sisälle kotiisi. Talonmiespalveluitamme saat myös mökille tai vapaa-ajan asunnolle.

Kotitalonmiespalveluistamme voit saada myös kotitalousvähennystä (40% v. 2020). Autamme ja opastamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Veteraanit huomio: voitte saada kotitalonmiespalveluita palvelusetelillä, jota voitte tiedustella kotikunnastanne.

Kotitalonmiespalveluitamme on tarjolla Iisalmessa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Savonlinnassa ja Siilinjärvellä.

Yksiköt / Talonmiespalvelu