Venosan -hoito- ja tukisukat

Hoito- ja tukisukkia käytetään parantamaan raajojen laskimopaluuvirtausta ja imunestevirtausta, jonka avulla pystytään parantamaan raajojen hapen ja ravinnon saantia sekä estämään turvotuksen muodostumista ja laskemaan jo muodostunutta turvotusta.

Meillä Vetreassa on valikoimissamme laadukkaita Venosan -hoito- ja tukisukkia. Venosan – sukat ovat asiakkaiden mittojen mukaan valittavia sukkia, joissa on vartaloa kohden asteittain aleneva hoitopaine. Ne mitataan aina henkilökohtaisesti. Yleisemmin käytetään joko sääripituisia tai reisipituisia sukkia. Mittauskohdat ovat tarkasti määriteltyjä. Sukkamittaukseen on varattava aika, ja mittaus tehdään aina mielellään aamulla, jolloin jalat eivät ole vielä turvonneet.

Lääkinnällisiä sukkia on standardimitoituksilla tai ne kudotaan mittatilauksesta, jos tarpeen. Jos asiakas tarvitsee sukat ennen leikkausta, on ne hankittava hyvissä ajoin, koska pukeminen ja käyttö vaativat totuttelua. Jos sukat tulevat mittatilauksena, kestää sukkien hankkiminen 2 -3 viikkoa. Valmissukat myydään aina parina ja asiakas saa sukat mukaansa heti.

Lääkinnällisiä sukkia on standardimitoituksilla tai ne kudotaan mittatilauksesta, jos tarpeen. Jos asiakas tarvitsee sukat esim. ennen leikkausta, sukat hankittava hyvissä ajoin ennen leikkausta, koska pukeminen ja käyttö vaativat totuttelua ja jos sukat tulevat mittatilauksena, kestää sukkien hankkiminen 2 -3 viikkoa. Valmissukat myydään aina parina ja asiakas saa sukat mukaansa heti.

Saatavilla on myös lääkinnällisiä hoitohihoja ja -käsineitä!

Apuvälineitä sukkien pukemiseen on esim. Easy Slide pukemiseen ja Easy Off sukkien pois ottamiseen. Lääkinnällisten sukkien pukeminen opetetaan aina joko mittauksen yhteydessä tai sukkien luovuttamisen yhteydessä.

Kysy meiltä lisää hoitosukista ja niiden käytöstä!

Yksiköt / Venosan -hoito- ja tukisukat