Toimintaterapia

Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on tukea asiakkaan toiminnallisuutta ja parantaa hänen elämänlaatuaan. Terapiassa voidaan edistää erilaisia itsenäisempään elämään vaadittavia taitoja ja ylläpitää toimintakykyä. Terapiamenetelminä ovat tällöin mm. arjen päivittäisten toimintojen harjoittelu, käden toimintaa edistävä harjoittelu ja pelilliset menetelmät. Toimintaterapia tukee myös työhön paluuta ja työkykyä.

Yksilöllinen toimintaterapia voidaan toteuttaa kotona, työpaikalla tai muussa arjen ympäristössä sekä kuntoutustaloissamme. Toimintaterapia voidaan toteuttaa myös etäterapiana.

Vetrean toimintaterapeuteilla on vahva osaaminen ja kokemus aikuisten toimintaterapian toteuttamisesta sekä lähellä asiakasta että etäterapiana. Erityisosaamisemme kohdentuu neurologiseen toimintaterapiaan.

Olemme toimintaterapiassa Kelan palveluntuottaja Kuopiossa ja Joensuussa. Lisäksi tarjoamme toimintaterapiaa vakuutusyhtiöiden, kuntien tai sairaanhoitopiirien maksusitoumuksella tai omakustanteisesti.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Satu-Mari Kokko-Aro
VetreaNeuron, palveluvastaava
puh. 050 324 0510
satu-mari.kokko-aro@vetrea.fi

Titta Kekäläinen
VetreaNeuron Kupoli, palveluvastaava
puh. 050 573 0045
titta.kekalainen@vetrea.fi

Marjukka Mustonen
Vetrea Joensuu, palveluesimies
p. 040 136 0702
marjukka.mustonen@vetrea.fi

Yksiköt / Toimintaterapia

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot