Personal trainer -palvelut

Kaipaatko kannustusta ja ohjausta harjoitteluusi tai oletko jopa kiinnostunut kokonaisesta elämäntaparemontista? Kaipaatko lisäinnostusta ja uutta tsemppiä harjoitteluusi? Onko hyvinvointi, terveys ja jaksaminen sinulle tärkeää, mutta kaipaat siihen ammattilaisen tukea ja ohjausta?

Olipa tavoitteesi iso tai pieni, olemme sinua varten.

Koulutettu personal trainer ja fysioterapeutti räätälöi juuri sinun tarpeisiisi sopivan valmennusohjelman ja on tukenasi koko ohjelman ajan.

Saatavilla on erimittaisia valmennuspaketteja tai voimme koostaa sinulle oman, yksilöllisiin tavoitteisiisi vastaavan valmennuskokonaisuuden.

Nyt voit saada henkilökohtaisen valmentajan kotiisi tai sinne minne haluat, etäyhteydellä. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja pääset harjoittelemaan tehokkaasti ja turvallisesti sinulle sopivalla aikataululla ja omien tavoitteittesi mukaisesti.

Personal trainer -palvelujen hinnasto

VetreaTsemppi 2 kk 5 yhteistreeniä 329 €
VetreaPuhti 4 kk 8 yhteistreeniä 499 €
VetreaTarmo 6 kk 12 yhteistreeniä 729 €
VetreaSisu  < yli 6 kk 15 yhteistreeniä 945 €
Hyvinvointikartoitus 90 min 99 €
Pt-treeni yksittäinen 60 min 77 €
Pt-treeni yksittäinen 90 min 99 €

 

Soita nyt ja kysy meiltä lisää!

Yksiköt / Personal trainer -palvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot