Kotityöpalvelut

Kotipalvelumme kattaa kotityöpalvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja pyykinpesusta kodin huoltotehtäviin. Suunnittelemme palvelumme yksilöllisesti toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Siksi saat aina juuri sinun tarpeisiin sopivaa apua kotiin ja juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Autamme, kun oma aika ei veny arjen kiireessä tai sairaus pakottaa ottamaan vapaata kotitöistä.

Vetrea Palvelukokonaisuus / Kotityöpalvelut

 • Lapsiperheissä arki on joskus vaikea järjestää ilman ulkopuolista apua. Vanhempien voi olla vaikeaa löytää yhteistä aikaa, ja silloin tällöin pieni loma perheen arjesta on tarpeen.

  Tutut, turvalliset ja luotettavat lastenhoitajamme tulevat perheesi tueksi kotiin:
  – hoitamaan lapsia
  – saattamaan lapsia kouluun, päivähoitoon, harrastuksiin ja takaisin kotiin
  – hoitamaan sairasta lasta
  – ulkoilemaan lasten kanssa, esim. jos vanhempi on sairaana
  – osallistumaan kotitöiden tekemiseen: pyykinpesu, ruoanlaitto, siivous, ikkunanpesu, jne.
  – ohjaamaan kotitöissä. Henkilökuntamme opastaa mm. vaivattomaan ruoanlaittoon ja kotiruoan valmistamiseen.

  Lastenhoitopalveluistamme voit saada myös kotitalousvähennystä (50% v. 2018). Autamme ja opastamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

  Lastenhoitopalveluitamme on tarjolla Iisalmessa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Savonlinnassa ja Siilinjärvellä. Katso alta yksikkökohtaiset yhteystiedot.


 • Omassa kodissa tai mökillä on ihana olla. Joskus kodin ja pihapiirin hoitaminen ja ylläpito käyvät kuitenkin liian raskaiksi tai niihin ei haluta käyttää kaikkea vapaa-aikaa. Päivittäisiin toimiin saa apua kotipalvelun työntekijöiltämme. Jos tarvitset apua puutarhan kevät- tai syyskunnostuksessa, lehtien haravoinnissa, lumen luonnissa, pensasaidan leikkauksessa, räystäskourujen puhdistuksessa, pesukoneen nukkasihdin puhdistuksessa, puiden kantamisessa tai vaikka takan lämmityksessä, tulee avuksesi kotitalonmies.

  Kotitalonmiehemme hoitaa kotisi ja pihapiirisi myös poissa ollessasi. Hän pitää kodin asutun näköisenä ja vie esim. postit laatikosta sisälle kotiisi. Kotitalonmiespalveluitamme saat myös mökille tai vapaa-ajan asunnolle.

  Kotitalonmiespalveluistamme voit saada myös kotitalousvähennystä (50% v. 2018). Autamme ja opastamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

  Veteraanit huomio: voitte saada kotitalonmiespalveluita palvelusetelillä, jota voitte tiedustella kotikunnastanne.

  Kotitalonmiespalveluitamme on tarjolla Iisalmessa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Savonlinnassa ja Siilinjärvellä.


 • Kotipalvelun asiakkaana palvelemme sinua myös pyykkihuoltoon liittyvissä asioissa. Otamme pyykit mukaamme kotikäynnillä ja tuomme puhtaat vaatteet takaisin sovitusti tulevan kotikäynnin yhteydessä.

  Pyykkihuoltoon kuuluu likaisen pyykin kuljetus, pyykin lajittelu ja pesu, pyykin kuivatus, puhtaan pyykin silitys, mankelointi ja viikkaus sekä puhtaan pyykin kuljetus takaisin asiakkaalle.

  Otamme myös huomioon toiveet pyykin käsittelylle (mm. pyykinpesuaine, huuhteluaine).


 • Kaipaatko sinä tai läheisesi kotiruoan tai tuoreiden leivonnaisten tuoksua kotiin? Jos voimavarat tai osaaminen eivät riitä ruoanlaittoon tai leipomiseen, tulemme mielellämme avuksi. Tuoreen ruoan ja leivonnaisten tuoksu lisää kodikkuutta.

  Ruokahalu heikkenee usein vanhetessa tai koska ruoka on ollut liian kauan yksipuolista tai ravintoköyhää. Otamme mielellämme mukaan myös iäkkään tai vammautuneen asiakkaan ruokakauppaan, ohjaamme ruoka-aineiden valinnassa ja valmistamme ruokaa sekä leivomme asiakaskodissa tarvittaessa useammaksi päiväksi yhdessä asiakkaan kanssa.

  Monipuolinen ruoka, kaupassa käynti ja ruoanvalmistukseen osallistuminen tuo mielekästä tekemistä arkeen. Tuoreen, juuri valmistuneen ruoan ja leivonnaisten tuoksu herättävät ruokahalun ja lisäävät hyvinvointia.


 • Pesemme ikkunat sekä parveke- ja terassilasit huolella kirkkaiksi. Ikkkunoiden pesusta voi saada kotitalousvähennyksen (50% v. 2018).


 • Siivouspalvelut laatutakuulla

  Jätä kotisiivous ammattilaiselle – toteutamme toiveesi siististä ja puhtaasta kodista. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan, joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

  Teemme kanssasi siivoussopimuksen perheesi toiveiden ja odotusten mukaisesti. Siivoussopimuksessa sovitaan säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Voit myös tilata kertasiivouksen tai ikkunanpesun.

  Siivoamme sopimuksen mukaan joko asiakkaan tai yrityksemme välineillä ja aineilla. Työntekijämme ohjaavat oikeanlaisten tuotteiden ja välineiden hankinnassa. Saat kotisi siistiksi ja puhtaaksi sovittuna ajankohtana.

  Meillä on luotettavat ja osaavat työntekijät. Voit huoletta jättää kotisi vastuullemme. Vahinkojen varalta yrityksellä on asianmukainen kattava vastuuvakuutus. Annamme työllemme laatutakuun – mikäli et ole tyytyväinen siivouksen laatuun, siivoamme kotisi uudelleen.


Yksiköt / Kotityöpalvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä