Kotisairaanhoitopalvelut

Kotimainen ONNI hoiva osti H10 Kymppipalvelut ja Mikkelin Hoivapalvelut Pelakuu Oy:n Vetrea-konsernilta joulukuun alussa.
Palvelut jatkuvat asiakkaillamme kuten tähänkin asti.
ONNI hoivan palveluihin voit tutustua osoitteessa www.onnion.fi ja tarkemmin kotisairaanhoitoon osoitteessa https://www.onnion.fi/hoiva/kotisairaanhoito.

Kotona tutussa ympäristössä sairastaminen ja toipuminen on mukavampaa kuin sairaalassa. Sairaanhoitajan palvelut on mahdollista saada kotiin. Kysy lisää oman paikkakuntasi Vetrean kotipalveluista!

Kotisairaanhoito mahdollistaa sairastamisen tai toipumisen myös kotona.

Vetrea Palvelukokonaisuus / Kotisairaanhoitopalvelut

Vetrealla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus sekä asiantuntemus hengityskoneessa ja hengityksen tukihoidossa olevien potilaiden hoitamisesta. Potilaan hoito voi tapahtua joko hänen omassa ...

Kotisairaanhoitajamme voivat toteuttaa lääkehoidon kotona. Tavanomaisen lääkkeiden jaon lisäksi myös lääkeinjektiot, suonensisäinen lääkitys sekä nestehoito onnistuvat.

...

Yksiköt / Kotisairaanhoitopalvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot