Kotihoitopalvelut

Kotihoitopalvelumme antavat aikaa, turvaa ja apua sinulle tai läheisillesi. Toimimme avustajina arjen tilanteissa ja asioinnissa sekä ulkoilu- ja virkistäytymisapuna. Läheisen hoivan lisäksi mahdollistamme omaishoitajan vapaapäivät ja lomat.

Paras arki rakentuu kotona. Luotettavat kotihoitopalvelumme auttavat silloin, kun itse ei jaksa, pysty tai ehdi.

Vetrea Palvelukokonaisuus / Kotihoitopalvelut

 • Laadukkaat ateriapalvelut Vetrealta

  Vetrea toimittaa ikäihmisille maistuvat ja terveelliset ateriat omaan kotiin kuljetettuina. Voit tilata meiltä säännöllisen toimituksen tai yhden aterian kerrallaan. Palvelu ei sido sinua. Syö monipuolisesti ja nauti herkullisista ja ravitsevista annoksista.

  Hinta 11,50 eur sisältää aina pääruoan, salaatin sekä jälkiruoan.

  Maittava ruoka valmistetaan asumispalveluyksiköittemme keittiöissä, joista kotipalvelun työntekijät kuljettavat ne asiakaskoteihin. Tarvittaessa he myös annostelevat annoksen lautaselle ja lämmittävät sen.

  Kuljetamme aterian asiakkaan toiveiden mukaisesti erikoisruokavaliot huomioon ottaen 0-10 km säteellä keskustasta. Lisäämme kuljetusmaksun 4,00 €, mikäli ateria kuljetetaan 10-20 km etäisyydelle. Emme valitettavasti pysty toimittamaan aterioita yli 20 km:n päähän keskustasta.

  Palvelu ei sido sinua – voit tilata säännölliset toimitukset tai vain yhden toimituskerran. Palvelun käyttöönotto tai lopettaminen onnistuu myös nopeasti vain yhdellä puhelinsoitolla.

  Katso video Vetrea Kotkan keittiöesimiehen Tiina Korpelan ajatuksia ruoan merkityksestä eri ikäisille:

  Lue myös asiantuntija-artikkeli ruoan merkityksestä ikäihmisille:
  Monipuolisen ravinnon merkitys ikäihmisten hyvinvoinnille

  Askel helpompaan arkeen – ota nyt yhteyttä ja tilaa!

  Vetrea kotipalvelut Pelakuu, Mikkeli
  keittiöesimies Eveliina Kari, p. 040 1360 751

  Vetrea kotipalvelut Kuopio
  ateriapalvelupäällikkö Päivi Korolainen, p. 040 1361 517

  Vetrea kotipalvelut Iisalmi
  keittiöesimies Anja Mehtonen, p. 040 1361 527

  Vetrea kotipalvelut Savonlinna
  yksikön päällikkö Sanna Korhonen, p. 044 5319 603

  Vetrea kotipalvelut Joensuu
  palveluesimies Riikka Tahvanainen, p. 040 1361 687

  Vetrea kotipalvelut Kotka
  keittiöesimies Tiina Korpela, p. 040 1360 837

  Voit soittaa halutessasi myös vaihteeseemme: p. 020 7751 360


 • Tuemme läheistään hoitavan omaisen jaksamista ja autamme koko perhettä selviytymään arjessa. Tarkoituksena on läheisen hoivan lisäksi antaa hoitavalle omaiselle levähdystauko. Asiakkaita voivat olla fyysisesti vammaiset lapset, nuoret, aikuiset ja ikääntyneet henkilöt, kehitysvammaiset aikuiset tai lapset, dementiaa sairastavat henkilöt, mielenterveyskuntoutujat sekä heidän omaisensa.

  Työntekijämme hoitaa ja auttaa läheistä sillä aikaa, kun omainen vapautetaan nauttimaan hänelle kuuluvista lakisääteisistä ja muista vapaapäivistään.

  Vetrean kautta saat ammattitaitoisen ja turvallisen hoitajan kotiin. Joissakin kunnissa vapaapäivät voi maksaa myös palvelusetelillä.


 • Turvalliset ja ammattitaitoiset hoitajamme saattavat lapset kouluun, harrastuksiin tai päiväkotiin tai takaisin kotiin. Saattajapalvelut on tarkoitettu myös iäkkäille, sairaille tai vammautuneille helpottamaan esim. virastoissa asiointia, kauppakäyntiä tai sairaala- ja lääkärikäyntejä.


 • Vammaisella on oikeus henkilökohtaiseen apuun, jos hän omasta mielestään sitä tarvitsee (ns. subjektiivinen oikeus). Apu on vammaiselle maksutonta.

  Henkilökohtainen avustaja on itsenäisen elämän mahdollistaja vammaiselle henkilölle, antaen apua arkeen liittyvissä toimissa. Palvelu on esimerkiksi tukea päivittäisissä toimissa, apua henkilökohtaisen hygienian hoidossa, ruoan valmistuksessa, ruokailussa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa, yhteiskunnallisessa osallistumisessa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

  Henkilökohtaisen avun myöntää henkilön kirjallisesta hakemuksesta asuinkunnan sosiaalityöntekijä erillisellä päätöksellä. Voit hankkia palvelun Vetrealta palvelusetelillä niillä paikkakunnilla, joilla palveluseteli on käytössä.

  Avustajapalveluita voivat saada myös iäkkäät ja pitkäaikaissairaat.


 • Henkilökuntamme tulee asiakkaan tueksi asiointikäynnille esimerkiksi virastoon, apteekkiin, lääkäriin tai kauppaan. Avustajamme mukanaolo helpottaa asiointia ja tekee siitä turvallista.

  Avustajamme tulee kotiin, auttaa tarvittaessa pukemisessa ja valmistautumisessa, tilaa taksin, on mukana koko asiointikäynnin ajan, avustaa ilmoittautumisessa ja virastoasioinnissa, siirtymisessä yksiköstä toiseen (esim. sairaalakäynnillä), on mukana paluumatkalla ja avustaa kotiin saapumiseen liittyvissä asioissa.


 • Turvallinen ja ammattitaitoinen hoitajamme tulee kotiin hoitamaan sairasta lasta silloin, kun vanhempien on mentävä töihin tai opiskeluiden pariin. Hoitajamme ovat tottuneita hoitamaan eri-ikäisiä lapsia ja erilaisia sairauksia. Sairaan lapsen hoitopalvelua on mahdollista saada 24h/7vrk.


Yksiköt / Kotihoitopalvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä