Toimintaterapia (Kela)

Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on tukea asiakkaan toiminnallisuutta ja parantaa hänen elämänlaatuaan. Terapiassa voidaan edistää erilaisia itsenäisempään elämään vaadittavia taitoja ja ylläpitää toimintakykyä. Terapiamenetelminä ovat tällöin mm. arjen päivittäisten toimintojen harjoittelu, käden toimintaa edistävä harjoittelu ja pelilliset menetelmät. Toimintaterapia tukee myös työhön paluuta ja työkykyä.

Toimintaterapia voidaan toteuttaa kotona, työpaikalla tai muussa arjen ympäristössä sekä kuntoutustaloissamme. Lisäksi toimintaterapia voidaan toteuttaa myös etäkuntoutuksena.

Vetrean toimintaterapeuteilla on vahva osaaminen ja kokemus aikuisten toimintaterapian toteuttamisesta, myös etämenetelmin. Erityisosaamisemme kohdentuu neurologiseen toimintaterapiaan.

Olemme toimintaterapiassa Kelan palveluntuottaja Kuopiossa ja Joensuussa. Lisäksi tarjoamme toimintaterapiaa vakuutusyhtiöiden, kuntien tai sairaanhoitopiirien maksusitoumuksella tai omakustanteisesti.

Toimintaterapeuttimme Kuopiossa:
Pia Auraniemi
Linda Hartikainen
Jenna Kröger
Auli Miettinen
Sari Pasanen
Ulla Pesonen
Arja Remes

Toimintaterapeuttimme Joensuussa:
Päivi Luukkonen

Kaikki asiantuntijamme

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Titta Kekäläinen
VetreaNeuron Kupoli, palveluvastaava
p. 050 573 0045
titta.kekalainen@vetrea.fi

Marjukka Mustonen
Vetrea Joensuu, palveluesimies
p. 040 136 0702
marjukka.mustonen@vetrea.fi

Lue lisää:
Allasterapia
Fysioterapia

 

Yksiköt / Toimintaterapia (Kela)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot