Toimintaterapia (Kela)

Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on tukea asiakkaan toiminnallisuutta ja parantaa hänen elämänlaatuaan. Terapiassa voidaan edistää erilaisia itsenäisempään elämään vaadittavia taitoja ja ylläpitää toimintakykyä. Terapiamenetelminä ovat tällöin mm. arjen päivittäisten toimintojen harjoittelu, käden toimintaa edistävä harjoittelu ja pelilliset menetelmät. Toimintaterapia tukee myös työhön paluuta ja työkykyä.

Kela-kuntoutuksena toteutettava toimintaterapia voidaan toteuttaa kotona, työpaikalla tai muussa arjen ympäristössä sekä kuntoutuspoliklinikallamme. Toimintaterapia voidaan toteuttaa myös etäterapiana.

Vetrean toimintaterapeuteilla on vahva osaaminen ja kokemus aikuisten toimintaterapian toteuttamisesta sekä lähellä asiakasta että etäterapiana. Erityisosaamisemme kohdentuu neurologiseen toimintaterapiaan.

Toimintaterapeuttimme Kuopiossa:
Pia Auraniemi
Linda Hartikainen
Auli Miettinen
Sari Pasanen
Ulla Pesonen
Arja Remes

Kaikki asiantuntijamme

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Satu-Mari Kokko-Aro
VetreaNeuron, palveluesimies
puh. 050 324 0510
vetreaneuron@vetrea.fi

Sari Pasanen
VetreaNeuron Kupoli, palveluesimies
p. 050 573 0045
sari.pasanen@vetrea.fi

Marjukka Mustonen
Vetrea Joensuu, palveluesimies
p. 040 136 0702
marjukka.mustonen@vetrea.fi

Lue lisää:
Allasterapia
Fysioterapia

 

Yksiköt / Toimintaterapia (Kela)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot