Kela-avoterapiat

Kela-avoterapia lisää yksilön tai työyhteisön elämänlaatua ja -hallintaa palauttamalla ja ylläpitämällä toimintakykyä. Vetrea mahdollistaa itselle merkityksellisten asioiden tekemisen kotona, kuntoutuksessa tai työssä.

Toteutamme Vetrea Iisalmessa, Vetrea Joensuussa, VetreaNeuronissa sekä  VetreaNeuron Kupolissa Kelan vaativan kuntoutuksen avoterapioita. Terapioihin voi hakeutua myös muiden tahojen (esim. vakuutusyhtiöt, terveydenhuolto) maksusitoumuksilla tai itse maksaen.

Hae kuntoutukseen: https://www.vetrea.fi/palvelut/hae-vetrean-kuntoutukseen/

Kuntoutuksen tarkoituksena on tukea tavoitteita työelämässä jatkamisessa, työelämään palaamisessa tai sinne siirtymisessä.

Vetrea Palvelukokonaisuus / Kela-avoterapiat

Allasterapia sopii sinulle, kun maalla liikkumisesi on hidasta tai hankalaa, esim. neurologisen sairauden, lihasheikkouden, niveloireiden tai kivun takia.

...

Fysioterapian tavoitteena on auttaa sairastunutta tai vammautunutta henkilöä saavuttamaan paras mahdollinen fyysisen toimintakyvyn taso.

...

Toimintaterapiassa voidaan edistää erilaisia itsenäisempään elämään vaadittavia taitoja ja ylläpitää toimintakykyä.

...

Yksiköt / Kela-avoterapiat

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot