Kela-avoterapiat

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapiat

Kela järjestää alle 65-vuotiaalle asiakkaalle vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta suoriutumisen ja osallistumisen mahdollistamiseksi. Kuntoutus perustuu julkisessa terveydenhuollossa laadittuun hyvän kuntoutuskäytännön mukaiseen kirjalliseen kuntoutussuunnitelmaan, jossa on suositeltu asiakkaalle suoriutumisen ja osallistumisen kannalta tarpeellinen kuntoutus.

Toteutamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta Kelan terapian palvelukuvauksen ja hyvän kuntoutuskäytännön mukaisesti.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapioiden palveluntuottajina Vetrea IisalmessaVetrea JoensuussaVetreaNeuronissa sekä  VetreaNeuron Kupolissa

Hae kuntoutukseen: https://www.vetrea.fi/palvelut/hae-vetrean-kuntoutukseen/

Vetrea Terveys Oy:n kuntoutusliiketoiminta on siirtynyt Live-säätiölle. Kaupalla varmistetaan toiminnan kehittämisen jatkuminen. Mehiläiselle, Live-säätiölle ja Vetrealle on tärkeää varmistaa, että asiakkaiden laadukas hoito jatkuu saumattomasti ja henkilöstön siirtyminen uusille työnantajille tapahtuu sujuvasti.

Vetrea Palvelukokonaisuus / Kela-avoterapiat

Allasterapia sopii sinulle, kun maalla liikkumisesi on hidasta tai hankalaa, esim. neurologisen sairauden, lihasheikkouden, niveloireiden tai kivun takia.

...

Fysioterapian tavoitteena on auttaa sairastunutta tai vammautunutta henkilöä saavuttamaan paras mahdollinen fyysisen toimintakyvyn taso.

...

Toimintaterapiassa voidaan edistää erilaisia itsenäisempään elämään vaadittavia taitoja ja ylläpitää toimintakykyä.

...

Yksiköt / Kela-avoterapiat

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot