Ikäihmisille

Turvalliset ja kodikkaat hoivapalvelut sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat hyvän ja turvallisen asumisen ikäihmisille.

Kun tarvitset apua, tukea ja hoivaa, tarjoaa Vetrea asumispalvelut kodin juuri sinulle. Suunnittelemme ja toteutamme palvelun siten, että yksilölliset tarpeesi ja toiveesi tulevat huomioiduksi. Tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen, virikkeellinen ja arvokas palvelu ikäihmisille.

Ymmärrämme ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti. Meillä pääset osallistumaan oman hoitosi suunnitteluun yhdessä läheistesi kanssa. Huomioimme palveluissamme sinun ja omaistesi tarpeet ja toiveet.

Kuntouttavalla ja asiakaslähtöisellä hoitotyöllä sekä lämminhenkisellä kanssakäymisellä edistämme aktiivisuuttasi, osallisuuttasi ja omatoimisuuttasi.
Tuomme arkeesi paitsi apua, myös hymyä ja läsnäoloa!

Tarjoamme asukkaiden arkeen elämänlaatua, virikkeitä ja vaihtelua. Keskustelemme, muistelemme, askartelemme ja leivomme yhdessä.
Seuraa asumispalveluidemme elämää Facebook-kanavallamme: @VetreaAsumispalvelut.

Kodikkaat asumispalvelut ja virikkeellinen päivätoiminta tuovat arkeen elämänlaatua ja vaihtelua.

Yksiköt / Hoivapalvelut ikäihmisille

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot