Etäkuntoutus

Etäkuntoutus on ammattilaisen ohjaamaa kuntoutusta, jossa internet ja nykyteknologia valjastetaan edesauttamaan yksilöllisten kuntoutumistavoitteiden saavuttamista kotioloissa. Etäkuntoutuksessa terapeutti on yhteydessä asiakkaan kanssa videopuhelun välityksellä sekä sähköisen viestinnän kautta.

Etänä – lähelläsi

Etäyhteyksien avulla on mahdollista sovittaa kuntoutus omaan arkirytmiisi ja luonnolliseen toimintaympäristöösi sopivaksi. Etäkuntoutukseen voi liittyä myös kasvokkaisia tapaamisia terapeutin kanssa. Usein onkin hyvä aloittaa kuntoutus kartoittamalla yksilölliset tavoitteet tapaamisella yksikössämme tai kotonasi.
Etäkuntoutus soveltuu hyvin monenlaisille kuntoutujille ja myös vaativaan neurologiseen kuntoutukseen. Soveltuvuus arvioidaan aina yksilöllisesti.

Etäkuntoutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että kotonasi on internetyhteydessä oleva tietokone, jota pystyt käyttämään itsenäisesti tai avustetusti. Etäkuntoutusjakson pituus ja videotapaamisten tiheys määritellään kuntoutuksen alussa yksilöllisten toiveidesi ja tarpeittesi mukaisesti.

Tutustu asiakastarinaamme videon muodossa:
https://www.vetrea.fi/asiakastarinat/seija-kuntoutuu-aivoinfarktista-videon-valityksella/

Kysy lisää etäkuntoutusmahdollisuuksista!

Sari Pasanen
VetreaNeuron Kupoli
p. 050 573 0045
sari.pasanen@vetrea.fi

Etäkuntoutusta voidaan hyödyntää erilaisiin terapiamuotoihin paikasta riippumatta.

Yksiköt / Etäkuntoutus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä