Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on, että voit jatkaa työelämässä mahdollisimman pitkään ja voit hyvin työssäsi. Voit hakea ammatillista kuntoutusta, jos sairaus tai vamma vaikeuttaa työsi tekemistä tai olet vaarassa jäädä työkyvyttömäksi. Voit hakea kuntoutusta, vaikka olet määräaikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä eli saat kuntoutustukea. Kuntoutus edistää työhön paluutasi.

Kuntoutuksen tarkoituksena on tukea tavoitteita työelämässä jatkamisessa, työelämään palaamisessa tai sinne siirtymisessä.

Vetrea Palvelukokonaisuus / Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen avulla työeläke- ja vakuutusyhtiöiden asiakkaat saavat apua, mikäli heillä on vaikeuksia jatkaa työelämässä tai palata sinne.

...

KIILA-kuntoutus on työkykyä tukevaa ammatillista kuntoutusta ja sen tavoitteena on työkyvyn parantuminen ja tukeminen sekä työelämässä pysyminen.

...

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus (TEAK) on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ammatinvalinnassa, urasuunnitelman teossa, alan soveltuvuuden varmistamisessa sekä ty...

Vetrea tarjoaa myös ammatillista kuntoutusselvitystä silloin, kun sairaus, vika tai vamma on aiheuttanut tai aiheuttaa työ- tai opiskelukyvyn olennaisen heikentymisen lähivuosina.

...

Yksiköt / Ammatillinen kuntoutus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä