Kotipalvelut

Kotimainen ONNI hoiva osti H10 Kymppipalvelut ja Mikkelin Hoivapalvelut Pelakuu Oy:n
Vetrea-konsernilta joulukuun alussa

Palvelut jatkuvat asiakkaillamme kuten tähänkin asti.
ONNI hoivan palveluihin voit tutustua osoitteessa www.onnion.fi sekä tarkemmin kotipalveluihin osoitteessa www.onnion.fi/hoiva/kotipalvelu-ikaihmisille.

Kotona
kaikki hyvin

Vetrea Kotipalvelut

Enemmän aikaa itselle ja läheisille

Palvelumme kattaa kotityöpalvelut siivouksesta ruoanlaittoon, pyykinpesusta kodin huoltotehtäviin sekä kotihoivapalvelut asioinnista ulkoiluapuun ja virkistykseen. Toimimme avustajina arjen tilanteissa, asioinnissa sekä juhla- tai virkistyshetkissä. Lisäksi omaa hyvinvointia voi parantaa kattavilla jalkahoito- ja hierontapalveluillamme.

Palvelemme aina joustavasti ja henkilökohtaisesti

Suunnittelemme palvelumme yksilöllisesti asiakkaidemme henkilökohtaisten toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Siksi saat aina juuri sinun tarpeisiisi sopivaa apua kotiin, juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Laatu ja luotettavuus ovat kotipalvelumme kulmakivet ja kanssamme on joustava ja helppo asioida. Annamme kaikille kotipalveluillemme laatutakuun.

Vetrea tarjoaa apua arjen rutiineihin niin lapsiperheille, työssä käyville, erityisryhmille kuin ikäihmisillekin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  • Huomioithan, että aikajaksolla 22.12. - 3.1.2021 viestien käsittelyssä on viivettä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä yksiköihimme. www.vetrea.fi/yhteystiedot