Haemme VetreaElo Alvariin sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Hakijalta edellytämme AMK-tasoista sairaanhoitajan tutkintoa. Palkatulla henkilöllä tulee olla voimassaoleva hygieniapassi. Odotamme sinulta myös hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta, kokemus kuntoutuksesta sekä työskentelystä vammautuneiden parissa katsotaan eduksi.

Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kaksivuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 30.6.2019, tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

yksikön päällikkö Sanna Pekki

puh. 044 531 9631 tai sanna.pekki@vetrea.fi

 

Työhakemus

Muut avoimet työpaikat

 • Sairaanhoitaja

  Vetrea Villa Saimaa, Savonlinna, Savonlinna

  Haemme Vetrea Villa Saimaahan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

  Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta. Eduksesi katsotaan kokemus ja tuntemus vanhus-/kehitysvammatyöstä sekä hygieniapassi, turvakortti ja ensiapuvalmius. Tehtävään voi sisältyä hoidollisen työn lisäksi hallinnollisia tehtäviä.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kaksivuorotyötä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Haku päättyy 31.7.2019. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja arkisin klo 14 – 15

  yksikön päällikkö Anne Valtonen

  puh. 044 531 9616 tai anne.valtonen@hoivakymppi.fi

   


 • Haemme Vetrea –konserniin itsenäiseen ja vastuulliseen rooliin ICT- päällikköä tukemaan yrityksemme kasvua voimakkaasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Tehtävä on konsernissa uusi ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

  Tehtävässä vastaat koko Vetrea –konsernin ICT:stä strategiselta tasolta aina päivittäisten haasteiden ratkaisuun saakka. Vastuualueesi sisältää ICT –kehitysprojektien läpivientiä, ICT –järjestelmäarkkitehtuurin sekä liiketoimintaa tukevien ICT –ratkaisujen kehittämistä sekä ulkoistettujen ICT –tukipalveluiden valvontaa. Vastuullasi on myös mahdollisten tulevien yritysostojen ICT –integraatiot.

  Odotamme sinulta kykyä puhua alan sanastoa alasi ammattilaisten kanssa, mutta taitoa kertoa sama asia selkokielellä meille muille. Olet ehdottoman luotettava, tarkka ja järjestelmällinen, lisäksi Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot. Innostut uuden kehittämisestä ja luomisesta, mutta olet sinut myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Sinulta löytyy liiketoimintalähtöinen asenne sekä kiinnostus sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä niiden ICT –ratkaisuihin. Työotteesi on palveluhenkinen, joustava ja innostunut. Katsomme eduksesi kokemuksen ICT –hankinnoista. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

  Oletko se Sinä? Tarjoamme Sinulle mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat olla mukana rakentamassa kasvavaa ja uudistuvaa Vetrea –konsernia. Toimipisteesi sijaitsee Kuopiossa.

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen sanna.kekalainen@vetrea.fi. Hakuaika päättyy su 23.6.2019.

  Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Joonas Sakki, puh. 041 434 6942 (pe 14.6. klo 13 – 15, ti 18.6. 14 – 16).

   


 • Yksikön päällikkö, Siilinjärvi

  Vetrea Siilinjärvi, Siilinjärvi

  Haemme nyt uudistuvaan ja kasvavaan Vetrea-konserniin

  YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ Siilinjärvelle, nykyisen päällikön siirtyessä konsernissa toisiin tehtäviin.

  Yksikön päällikkö tulee toimimaan Vetrea Siilinjärven ikäihmisten asumispalveluyksikön tulosvastuullisena esimiehenä.

  Arvostamme vahvaa johtamisen kokemusta sekä asiakaslähtöistä johtamisotetta. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosiaali- tai terveysalan AMK tasoinen tutkinto sekä esimieskoulutus sekä työkokemus ikäihmisten parissa työskentelystä.

  Yksikön päällikön tehtävien osalta odotamme valittavalta

  • liiketoimintalähtöistä, asiakaspalveluhenkistä ja tavoitteellista toimintatapaa
  • vahvaa toimialan palveluiden ja verkostojen tuntemusta
  • kykyä ja halua muutoksen johtamiseen
  • talous- ja markkinointiosaamista
  • intoa tarttua haasteisiin sekä rohkeutta kehittää liiketoimintaa.

  Tarjoamme vastuullisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa. Yksikön päällikkö tekee aktiivista yhteistyötä eri liiketoiminta-alueiden (hoiva, terveys, koti) toimijoiden kanssa.

  Lisätietoja tehtävästä antaa ikäihmisten asumispalvelujen vastaava päällikkö Minna Okkonen (5.-11.6.2019), puh. 040 136 1270 tai minna.okkonen@vetrea.fi sekä liiketoimintajohtaja Sanna Aleksejev (12.-20.6.2019), puh. 044 531 9605 tai sanna.aleksejev@vetrea.fi.

  Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään 23.6.2019 mennessä osoitteeseen sanna.kekalainen@vetrea.fi.


 • Henkilökohtaisia avustajia

  Vetrea kotipalvelut Lappeenranta, Lappeenranta

  Haemme henkilökohtaisia Lappeenrannan seudun kotihoitoon.

  Hakijalla täytyy olla vähintään kahden vuoden kokemus ikäihmisten hoito-/hoivatyöstä, esimerkiksi arjen päivittäisissä toimissa avustamista. Työtehtävät ovat asiakkaan hoito- ja hoivatyötä asiakaskodissa, lastenhoitoa, asiakkaan kanssa ulkoilua, tavanomaista kotityötä tai asiakkaan avustamista esim. asiointikäynneillä. Jokainen työntekijä perehdytetään työtehtäviin. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista, itseohjautuvaa työasennetta. Lisäksi sinulla tulee olla oma auto käytettävissäsi, kilometrit korvataan. Ennen työn aloittamista valittujen tulee suorittaa ea-koulutus, hygieniapassi, lääkehoito-opiskelu sekä lääkehoitotentti.

  Edellytämme, että valitulla työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Työ on aluksi osa-aikaista, työtuntien määrä kasvaa asiakaskäyntien kasvaessa. Räätälöimme tarvittaessa työtuntien määrää niin, että työ sopii myös esim. toisen työn rinnalla tehtäväksi lisätyöksi. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Haku päättyy 30.6.2019. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

  Lisätietoja

  liiketoimintajohtaja Pirjo Kettunen, pirjo.kettunen@vetrea.fi.


 • Henkilökohtaisia avustajia

  Vetrea kotipalvelut Kouvola, Kouvola

  Haemme henkilökohtaisia avustajia kotipalveluumme Kouvolan seudulle.

  Työ sopii erinomaisesti myös sinulle, jolla ei ole aiempaa kokemusta hoiva-/hoitotyöstä, mutta haluat työskennellä erilaisissa avustustehtävissä asiakaskodeissa. Työ voi olla lastenhoitoa, asiakkaan kanssa ulkoilua, asiakkaan hoito- ja hoivatyötä, tavanomaista kotityötä tai asiakkaan avustamista esim. asiointikäynneillä. Jokainen työntekijä perehdytetään työtehtäviin, joten aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei tarvita. Työ sopii myös opiskelijoille, avustajakoulutukseen hakeutumista suunnitteleville, oppisopimusopiskelijoille, lisätyötä hakeville, jne. Työ on tuntityötä ja yhdessä esimiehen kanssa voi työntekijä räätälöidä työpäiviä ja niiden pituuksia itselleen sopivaksi.

  Sinulla tulee olla oma auto käytettävissäsi, kilometrit korvataan.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Työ on aluksi osa-aikaista, työtuntien määrä kasvaa asiakaskäyntien kasvaessa. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Haku päättyy 30.6.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja

  liiketoimintajohtaja Pirjo Kettunen

  pirjo.kettunen@vetrea.fi.

   


 • Lähihoitaja tai hoiva-avustaja

  VetreaElo Olavi, Savonlinna, Savonlinna

  Haemme keikkalaisia eri lyhyisiin sijaisuuksiin

  Voit olla koulutukseltasi lähihoitaja tai hoiva-avustaja, tai opiskelet lähihoitajaksi tai sairaanhoitajaksi. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen vammautuneiden tai mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä. Odotamme sinulta sitoutunutta asennetta työhön sekä hyvää yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja kuntouttavaa, asukaslähtöistä työotetta.

  Tarjoamme haastavan ja vaihtelevan työn, luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on lähihoitajalla kolmivuorotyötä, hoiva-avustajalla ja opiskelijoilla kaksivuoroa.

  Hakuaika päättyy 30.6.2019.

  Lisätietoja

  yksikön päällikkö Riitta Hirsikangas

  puh. 044 531 9455 tai riitta.hirsikangas@hoivakymppi.fi

   


 • Lähihoitajia, hoitoapulaisia

  Vetrea kotipalvelut Savonlinna, Savonlinna

  Haemme kesätyöntekijöitä sekä keikkalaisia eri pituisiin sijaisuuksiin Savonlinnan seudun kotihoitoon.

  Voit olla lähihoitaja, hoitoapulainen tai hoitotyönopiskelija riittävin opintopistein. Työ on kaksivuorotyötä tai 3-vuorotyötä ja työaika tuntityötä/osa-aikatyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sinulla tulisi olla oma auto käytettävissäsi, kilometrit korvataan.

  Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja iloista työasennetta.

  Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Tarjoamme sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

  Haku päättyy 30.6.2019. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja

  yksikön päällikkö Sanna Korhonen

  puh. 044 531 9603 tai sanna.k.korhonen@vetrea.fi.

   


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä