Hyvinvointianalyysi

Varmista henkilöstösi hyvinvointi

Yksilöiden hyvinvointi heijastuu koko organisaatioon. Firstbeatin Hyvinvointianalyysi antaa jokaiselle työntekijälle keinot henkilökohtaisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja tarjoaa vinkkejä työssäjaksamiseen ja palautumisen hallintaan.

Hyvinvointianalyysi on Firstbeat Technologies Oy:n kehittämä sykeanalyysiohjelmisto terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Hyvinvointianalyysi tunnistaa kehon fysiologisia tiloja, kuten stressiä, palautumista ja liikuntaa. Sen avulla todennetaan yksilöllisiä kuormitustekijöitä, palautumisen riittävyyttä, unen laatua sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia. Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysin voi suorittaa jokaiselle omasta terveydestä ja hyvinvoinnista, työssä jaksamisesta tai kunnon kehittämisestä kiinnostuneelle.
 


Sykevälimittaus tuo esille elimistön hälytysmerkit

Kolmen päivän syväanalyysi paljastaa hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Sykevälimittausten avulla elimistön hälytysmerkkeihin voidaan päästä käsiksi jo hyvissä ajoin.
 
Hallitse stressiä - Autamme tunnistamaan voimavaroja kuluttavat tekijät. Stressiä hallitseva työntekijä on tehokkaampi ja tekee vähemmän virheitä.
 
Palaudu paremmin - Autamme palautumaan paremmin ja rakentamaan voimavaroja seuraavaa päivää varten
 
Liiku oikein - Autamme jokaista työntekijää löytämään sopivan tavan liikkua. Hyväkuntoinen keho kuormittuu vähemmän.