Villa Martti

Vammautuneille ihmisille suunnattu palvelukoti Villa Martti tarjoaa kodin 17 asukkaalle. Vuonna 2014 valmistunut Villa Martti sijaitsee Jyväskylän Palokassa, rauhallisella asuinalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä palveluista. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma 20 m2 huone sekä oma kylpyhuone/wc. Osassa huoneita on oma minikeittiö. Nykyaikaiset ja esteettömät tilat on suunniteltu juuri tälle asiakasryhmälle sopiviksi.

Yhteisöllisyys ja yksilöllisyys toteutuvat palvelussa. Jokaiselle asukkaalle on suunniteltu palvelut yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Palvelun ja tavoitteiden toteutumista arvioidaan säännöllisesti pidettävissä palavereissa. Yhteisöllisyyden mahdollistaa palvelukodin yhteinen oleskelu- ja ruokailutila, jossa asukkaat voivat viettää aikaa naapureiden sekä palvelukodin henkilökunnan kanssa. Villa Martissa on turvallista asua, sillä ammattitaitoinen henkilökunta on tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Villa Martin toiminnassa on otettu huomioon asukkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin toteutuminen. Kuntouttava hoitotyö on oleellinen osa toimintaa ja sillä pyritään ylläpitämään ja edistämään asukkaiden olemassa olevaa toimintakykyä. Viriketoiminta on osa arkea. Viriketoiminnan avulla ylläpidetään mielen virkeyttä, sosiaalisia taitoja ja toimintakykyä. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii lääkehoidon toteutumisesta ja oikeellisuudesta asukkaan voinnin mukaan yhteistyössä lääkärin kanssa.


Villa Martti
Martikaisentie 2 B
40270 Jyväskylä

Palveluesimies (myös kotipalvelut)
Riitta Hytönen
Puh. 044 531 9456
riitta.hytonen@hoivakymppi.fi

Palvelukoti
Puh. 044 531 9457