Linnamäentien ryhmäkoti

Linnamäentien ryhmäkoti sijaitsee Jämsänkoskella luonnonläheisellä alueella. Ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja oma sisäpiha takaa rauhallisen paikan vapaa-ajan toiminnoille. Kävelymatkan päässä on kauppoja, jossa voi tehdä ostoksia.

Palveluasumista tarjoavassa ryhmäkodissa on 15 asiakaspaikkaa sekä 13 työntekijää, joista yksi on laitoshuoltaja. Henkilökuntaa on paikalla vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin tilat ovat nykyaikaiset ja ryhmäkodissa on 15 asuntoa, jotka on sijoitettu kolmeen eri pienryhmään. Jokaisessa ryhmässä on oma keittiö ja olohuone. Asukkaat pääsevät kulkemaan esteettömästä asunnoistaan ryhmäkodin yhteisiin tiloihin sekä ulos oman asunnon ulko-ovesta.

Ryhmäkodissa tehdään asukkaan yksilöllisyyden huomioivaa kuntoutustyötä. Ryhmäkodissa tuetaan asukkaita elämänhallintaan liittyvissä asioissa sekä tarjotaan puitteet harjoitella arjen taitoja turvallisessa ympäristössä. Yksilöllistä kuntoutumista ja voinnin ylläpitämistä tuemme päivittäisillä henkilökohtaisen perushoidon, lääkehoidon, vuorokausirytmin, asioiden hoidon, harrastusten sekä vuorovaikutustaitojen liittyvien taitojen harjoittelulla. Kuntoutustyön tavoite on asukkaan voimavarojen tukeminen. Asukkaita tuetaan pitämään yhteyttä omiin lähiverkostoihin, omaisiin ja ystäviin.


 


Linnamäentien ryhmäkoti
Linnamäentie 21
42300 Jämsänkoski

Palveluesimies
Sanna Pekki
Puh. 044 531 9631
sanna.pekki@@hoivakymppi.fi

Palvelukoti
Puh. 044 531 9453