Tehostettu palveluasuminen Siilinjärvellä

Palvelukotimme tarjoaa turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan.
 
Palvelukoti sijaitsee aivan Siilinjärven keskustan tuntumassa. Palvelukodissa toisessa kerroksessa on erillinen osasto muistihäiriöisille asiakkaille.

Palvelukotimme kodinomaisessa ja virikkeellisessä asuinympäristössä asutaan turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan läsnäolosta, hoidosta ja hoivasta nauttien.  Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Asukkaamme voivat elää hoitokodissa elämänsä loppuun saakka.
 
Palvelukodissa on mahdollisuus pitkäaikaiseen asumiseen. Palvelukodissa on sekä yhden että kahden henkilön huoneita esimerkiksi pariskuntia varten. Kaikissa huoneissa on oma vessa ja suihku. Huoneissa on vakiovarusteena sähköisesti säädettävä sänky ja yöpöytä, muuten asukkaat kalustavat itse huoneensa sekä käyttävät omia vaatteitaan. Huoneissa on lisäksi asiakaskohtainen hoitajakutsujärjestelmä.

Palvelukodissa on asukkaille yhteiset viihtyisät oleskelu-, ruokailu-, pesu- ja saunatilat sekä terapia-/kuntoilutila. Palvelukodissa on oma valmistuskeittiö sekä ruokasali. Asukkaamme voivat oleskella, liikkua ja toimia apuvälineiden kanssa esteettömästi ja turvallisesti kaikkialla palvelukodin alueella, sekä sisä- että ulkotiloissa.

Hoitokodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on myös ohjattua viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, leivomme, tanssimme, liikumme, pelaamme – ja välillä vain olemme ja lepäämme. Tavoitteenamme on asukkaidemme hyvä olo ja elämä, hyvästä yhteishengestä ja läheisyyden ilmapiiristä huolehtien, omaisia tukien sekä iän ja sairauksien aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

 


Siilinjärvi
Mantunkuja 4
71800 Siilinjärvi
siilinjarvi@vetrea.fi

Yksikön päällikkö
Eija Reijonen
Puh. 040 136 1270
eija.reijonen@vetrea.fi

Vastaava sairaanhoitaja
Puh. 040 136 1272

Hoitajat alakerta
Puh. 040 136 1273

Hoitajat yläkerta
Puh. 040 136 1276

Kotipalvelut
Puh. 044 783 5681