Tehostettu palveluasuminen Mikkelissä

Mikkelin Rantakylässä sijaitseva palvelukotimme tarjoaa turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan.

Palvelukodissa asukkaista huolehtii asiantunteva ja lämminhenkinen joukko terveysalan ammattilaisia. Palvelukoti sijaitsee rauhallisella asumisalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin keskustasta.

Palvelukodissamme on huoneita sekä yksinasujille että pariskunnille. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku sekä mahdollisuus hoitajakutsun käyttöön.

Asukkaiden yhteisessä käytössä on runsaasti yhteistä tilaa; viihtyisät oleskelu-, ruokailutilat-, pesu- ja saunatilat sekä terapia-/kuntoilutila. Yläkerran yhteistiloissa asukkaiden käytössä on kaksi hyvin varusteltua keittiötä. Oleskelu ja liikkuminen apuvälineiden kanssa on esteetöntä ja turvallista kaikkialla palvelukodin alueella, myös ulkoilutiloissa.

Palvelukotimme kodinomaisessa ja virikkeellisessä asuinympäristössä asutaan turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan läsnäolosta, hoidosta ja hoivasta nauttien.  Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Asukkaamme voivat elää hoitokodissa elämänsä loppuun saakka.

Palvelukodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on myös ohjattua viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, leivomme, tanssimme, liikumme, pelaamme – ja välillä vain olemme ja lepäämme. Tavoitteenamme on asukkaidemme hyvä olo ja elämä, hyvästä yhteishengestä ja läheisyyden ilmapiiristä huolehtien, omaisia tukien sekä iän ja sairauksien aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.


Mikkeli
Ylännetie 3
50600 Mikkeli
mikkeli@vetrea.fi

Yksikön päällikkö
Minna Parkkinen
Puh. 040 136 1280
minna.parkkinen@vetrea.fi

Vastaava sairaanhoitaja
Puh. 040 136 1282

Hoitajat alakerta
Puh. 040 136 1283

Hoitajat yläkerta
Puh. 040 136 1989

Kotipalveluiden vastuusairaanhoitaja
Leena Vitikainen
Puh. 044 989 9597
leena.vitikainen@hoivakymppi.fi