Tehostettu palveluasuminen Kotkassa

Palvelukotimme tarjoaa turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan.

Palvelukotimme kodinomaisessa ja virikkeellisessä asuinympäristössä asutaan turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan läsnäolosta, hoidosta ja hoivasta nauttien. Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Asumispalvelumme on tehostettua, joten apu on lähellä ympäri vuorokauden. Asukkaamme voivat elää palvelukodissa elämänsä loppuun saakka.

Palvelukodissa on mahdollisuus pitkäaikaiseen asumiseen. Kodissa on sekä yhden että kahden henkilön huoneita esimerkiksi pariskuntia varten. Kaikissa huoneissa on oma wc- ja suihku. Huoneissa on vakiovarusteena sähköisesti säädettävä sänky, muuten asukkaat kalustavat itse huoneensa sekä käyttävät omia vaatteitaan. Huoneissa on lisäksi asiakaskohtainen hoitajakutsujärjestelmä.

Palvelukodissa on asukkaille yhteiset viihtyisät oleskelu-, ruokailu-, pesu- ja saunatilat sekä terapia/kuntoilutila. Palvelukodissa on oma valmistuskeittiö sekä ruokasali. Asukkaamme voivat oleskella, liikkua ja toimia apuvälineiden kanssa esteettömästi ja turvallisesti kaikkialla palvelukodin alueella, sekä sisä- että ulkotiloissa.

Hoitokodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on myös ohjattua viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, leivomme, liikumme, pelaamme – ja välillä vain olemme ja lepäämme. Tavoitteenamme on asukkaidemme hyvä olo ja elämä, hyvästä yhteishengestä ja läheisyyden ilmapiiristä huolehtien, omaisia tukien sekä iän ja sairauksien aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.
 


Kotka
Paimenportti 10
48220 Kotka
kotka@vetrea.fi

Yksikön päällikkö
Ritva Tuppurainen
Puh. 040 136 0721
ritva.tuppurainen@vetrea.fi

Vastaava sairaanhoitaja
Puh. 040 136 0724

Hoitajat alakerta
Puh. 040 136 1518

Hoitajat yläkerta
Puh. 040 136 0847

Kotipalveluiden vastuusairaanhoitaja
Leena Vitikainen
Puh. 044 989 9597
leena.vitikainen@hoivakymppi.fi