Ikäihmisten tehostettu palveluasuminen Joensuussa

Urhokodissa asutaan kodinomaisissa ja virikkeellisessä ympäristössä turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan ympärivuorokautisesta läsnäolosta, hoidosta ja hoivasta nauttien. Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Asukkaamme voivat asua meillä elämänsä loppuun asti.

Palveluyksiköissä on mahdollisuus pitkäaikaiseen asumiseen. Huoneet ovat sekä yhden että kahden henkilön huoneita esimerkiksi pariskuntia varten. Asukkaat kalustavat huoneensa itse sekä käyttävät omia vaatteitaan. Yksiköissä on asukkaille yhteiset viihtyisät oleskelu-,  ruokailu-, pesu- ja saunatilat. 

Palveluyksikössä elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on myös ohjattua viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, liikumme, pelaamme – ja välillä vain olemme ja lepäämme. Tavoitteenamme on asukkaidemme hyvä olo ja elämä, hyvästä yhteishengestä ja läheisyyden ilmapiiristä huolehtien, omaisia tukien sekä iän ja sairauksien aiheuttaman toimintakyvyn muutokset huomioiden.
 


Joensuu
Nepenmäenkatu 2
80200 Joensuu

Vastaava sairaanhoitaja
Puh. 050 3227166

Hoitajat
Puh.  040 1360 731