Tehostettu palveluasuminen Tammenkodissa Kuopiossa

Tammenkoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa kodinomaisessa ja virikkeellisessä ympäristössä. Tarjoamme pitkäaikaisen asumisen lisäksi myös intervallijaksoja.

Palvelukotimme kodinomaisessa ja virikkeellisessä asuinympäristössä asutaan turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan läsnäolosta ja hoivasta nauttien. Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Asumispalvelumme on tehostettua, joten apu on lähellä ympäri vuorokauden. Asukkaamme voivat elää palvelukodissa elämänsä loppuun saakka.

Tammenkodissa on sekä yhden että kahden henkilön huoneita. Vessat ja suihkut ovat yhteiskäytössä. Käytössä on langaton hoitajakutsujärjestelmä. Asukkaat kalustavat itse huoneensa ja käyttävät omia vaatteitaan. Asukkaiden yhteisessä käytössä on viihtyisät oleskelu-, ruokailu-, pesu- ja saunatilat. Apuvälineiden kanssa kulkeminen on esteetöntä kaikkialla palvelukodin alueella. Hoitokodin yhteydessä on myös iso ja viihtyisä aidattu piha-alue, missä muistisairaankin on turvallista liikkua.

Hoitokodeissa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on myös ohjattua viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, leivomme, tanssimme, liikumme, pelaamme ja välillä vain olemme ja lepäämme. Tavoitteenamme on asukkaidemme hyvä olo ja elämä, hyvästä yhteishengestä ja läheisyyden ilmapiiristä huolehtien, omaisia tukien sekä iän ja sairauksien aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.
 

 


Tammenkoti
Kiekkotie 2
70200 Kuopio
tammenkoti@vetrea.fi

Yksikön päällikkö
Tuomo Roivainen
Puh. 0400 576 584
tuomo.roivainen@vetrea.fi

Vastaava sairaanhoitaja
Puh. 044 500 2312

Hoitajat
Puh. 017 363 7373