Tehostettu palveluasuminen Otsolassa Kuopiossa

Otsolan palvelukoti tarjoaa turvallista ja virikkeellistä asumista ikäihmisille, joilla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen ja ympärivuorokautiseen hoivaan.

Otsolan kodinomaisessa ja virikkeellisessä asuinympäristössä asutaan turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan läsnäolosta, hoidosta ja hoivasta nauttien. Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita ja arvoja noudattaen. Asukkaamme voivat elää hoitokodissa elämänsä loppuun saakka.
 
Otsolassa on mahdollisuus pitkäaikaiseen asumiseen. Hoitokodissa on sekä yhden että kahden henkilön huoneita esimerkiksi pariskuntia varten. Kaikissa huoneissa on oma vessa ja suihku sekä huonekohtainen hoitajakutsujärjestelmä. Hoitokodissa on asukkaille yhteiset viihtyisät oleskelu-, ruokailu-, pesu- ja saunatilat. Liikkuminen on helppoa, sillä olemme erityisesti huomioineet erilaisia liikkumisen apuvälineitä käyttävien henkilöiden tarpeet.
 
Otsolan asukkaat elävät tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on myös ohjattua viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, leivomme, tanssimme, liikumme, pelaamme – ja välillä vain olemme ja lepäämme. Tavoitteenamme on asukkaidemme hyvä olo ja elämä, hyvästä yhteishengestä ja läheisyyden ilmapiiristä huolehtien, omaisia tukien sekä iän ja sairauksien aiheuttamat toimintakyvyn muutokset huomioiden.

 


Otsola
Kemilänrinne 1
70340 Kuopio
otsola@vetrea.fi

Yksikön päällikkö
Pirjo Shemeikka
Puh. 040 136 1260
pirjo.shemeikka@vetrea.fi

Vastaava sairaanhoitaja
Puh. 040 136 1261

Hoitajat alakerta
Puh. 040 136 1263

Hoitajat yläkerta
Puh. 040 136 1266

Kotipalvelut
Puh. 044 783 5681