Kotipalvelut kunnille

Tuotamme monipuolisesti ja laajasti kotisairaanhoitoa, kotihoivaa ja kotityöpalveluita seuraavien kaupunkien ja niiden ympäristökuntien alueella: Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Mikkeli, Savonlinna sekä Siilinjärvi. Palveluita tuotetaan tarvittaessa ympärivuorokautisesti, jokaisena viikonpäivänä.

Tarjoamme kunnille, kaupungeille ja sairaanhoitopiireille apua asukkaiden kotiin vietävien palveluiden turvaamiseen maksusitoumuksilla ja palveluseteleillä. Kauttamme saa myös sijaispalveluita paikkaamaan kunnan omien työntekijöiden äkillisiä tai suunniteltuja poissaoloja.

Asiakkaamme ovat pääasiassa iäkkäitä, vammautuneita, lapsiperheitä sekä itsenäiseen elämään siirtyviä nuoria. Lisäksi tuotamme palveluita mielenterveys- ja päihdeasiakkaille.

Olemme erikoistuneet, ja meillä on pitkäaikainen sekä monipuolinen kokemus, eri-ikäisten hengityskoneessa ja hengityksen tukihoidossa olevien asiakkaiden ympärivuorokautiseen hoitoon sekä ns. hoitoringin perustamiseen, sen toiminnan käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Tuemme kotipalvelun avulla asiakkaiden kotona pärjäämistä sekä itsenäistä selviytymistä. Palvelut ovat erilaisten kotiin vietävien hoivapalveluiden lisäksi myös ennaltaehkäisevää palvelua sekä laitoshoitojakson jälkeen tapahtuvaa jälkihuoltopalvelua, ohjausta, tukea ja neuvontaa.

Työntekijämme ovat sairaanhoitajia, lähihoitajia, laitoshuoltajia, sosionomeja, kiinteistöalan ammattilaisia sekä ko. alojen opiskelijoita.