Kotisairaanhoito iäkkäille

Kotisairaanhoito – mahdollisuus sairastaa ja toipua myös kotona

Tuntuuko sairaalassa sairastaminen ja toipuminen ikävältä? Tiesitkö, että sinulla tai läheiselläsi on mahdollisuus saada sairaanhoitajan palvelut myös kotiisi?Kotisairaanhoito toteutetaan aina lääkärin antamien hoito-ohjeiden mukaan. Meillä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus kotisairaanhoidosta ja yhteistyöstä sekä kunnallisten että yksityislääkäreiden kanssa.

Kotisairaanhoitajamme voivat toteuttaa lääkehoidon kotona. Tavanomaisen lääkkeiden jaon lisäksi voimme toteuttaa kotona myös lääkeinjektiot (esim. insuliinin pistäminen, rokotukset) ja suonensisäisen lääkityksen. Myös suonensisäiset nestehoidot voidaan toteuttaa kotona. Kysy rohkeasti lääkäriltäsi, voitko siirtyä kotihoitoon kotisairaanhoitajamme turvin.

Kotisairaanhoitajamme ottavat kotona myös verikokeet. Näytteiden käsittelyn jälkeen huolehdimme tutkimustulosten kysymisestä sekä lääkärin antamien lääke-/hoito-ohjeiden tiedottamisesta ja toteuttamisesta asiakkaallemme.

Uusimme reseptit, haemme lääkkeet apteekista, jaamme lääkkeet dosettiin ja seuraamme lääkehoidon toteutumista sekä vaikutuksia esim. mittaamalla verenpaineen säännöllisesti.

Opastamme ja avustamme myös erilaisten haavojen ja avanteiden hoidossa.

Tuttu kotisairaanhoitaja tietää asiasi ja hänen avustuksellaan sinun on turvallista sairastaa myös kotona.