Hoivapalvelut ikäihmisille

Turvalliset ja kodinomaiset asumispalvelut sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat hyvän ja turvallisen asumisen ikäihmisille.

Kun tarvitset apua, tukea ja hoivaa tarjoaa Vetrean asumispalvelut kodin juuri sinulle. Suunnittelemme ja toteutamme palvelun siten, että yksilölliset tarpeesi ja toiveesi tulevat huomioiduksi. Tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen, virikkeellinen ja arvokas palvelu ikäihmisille.

Ymmärrämme ikäihmisen tarpeita kokonaisvaltaisesti. Meillä pääset osallistumaan oman hoitosi suunnitteluun yhdessä läheistesi kanssa. Huomioimme palveluissamme sinun ja omaistesi tarpeet ja toiveet.

Kuntouttavalla ja asiakaslähtöisellä hoitotyöllä sekä lämminhenkisellä kanssakäymisellä edistämme aktiivisuuttasi, osallisuuttasi ja omatoimisuuttasi.
Tuomme arkeesi paitsi apua, myös hymyä ja läsnäoloa!

Vetrean päivätoimintaan osallistumalla saat arkeesi elämänlaatua, virikkeitä ja vaihtelua. Päivätoimintaryhmässä pääset keskustelemaan, muistelemaan, askartelemaan, leipomaan jne. Päivätoimintaryhmiin voit osallistua vaikka et vielä asuisikaan Vetrean palveluissa.

Ikäihmiesten palveluasumisesta voit kysyä tarkemmin:

Liiketoimintajohtaja
Sanna Aleksejev
p. 044 531 9605
sanna.aleksejev@hoivakymppi.fi

Paikkakunnat joilla Vetrea tarjoaa hoivapalveluita ikäihmisille:
Iisalmi, Savonlinna, Siilinjärvi, Mikkeli, Kuopio, Kotka, Joensuu