Hoidot ja hieronta

Terveytesi kannalta on tärkeää, että koko keho voi hyvin. Kun vointi on hyvä, myös mieli lepää!
Hyvinvoinnin tunnetta lisätään mm. jalkojenhoidolla, hieronnalla tai yrttiporekylvyllä.

Jalkahoito

Jalkahoito alkaa hemmottelevalla, tuoksuvaa kylpyöljyä sisältävällä jalkakylvyllä. Jalkojen kunnosta ja asiakkaan toiveista riippuen jalkojenhoitaja hoitaa varpaiden kynnet sekä jalkaterien erilaiset ihomuutokset, esim. kovettumat. Hoidon aikana jalkojenhoitaja ohjaa ja neuvoo sinua jalkojen omahoidossa. Hoito päättyy rentouttavaan, kevyeen jalkaterien ja säärien rasvaukseen.
 
Tarvittaessa jalkojenhoitaja valmistaa myös jalkaterän alueen kuormitusta tasaavia kevennyksiä. Mahdolliset haavahoidot toteutetaan yhteistyössä  hoidostasi vastaavan lääkärin ja hoitajan kanssa. Iisalmessa palvelee jalkojenhoitaja, Joensuussa jalkojenhoitaja ja jalkaterapeutti. Teemme jalkojenhoitoa myös kotikäyntinä.

Hieronta

Hieronnalla rentoutetaan jännittyneitä ja kireitä lihaksiasi, jotka ovat voineet syntyä työstressin, huonojen työasentojen tai liikuntaharjoitusten vaikutuksesta. Valitse osa-, puoli- tai kokohieronta osaavan hierojan käsissä.

Savihoito

Savihoito on pintalämpö ja sitä käytetään usein esihoitona klassiselle hieronnalle sekä liiketerapian yhteydessä. Vaikutusaika on noin 15 min.

Yrttikylvyt

Porekylpy rentouttaa, virkistää tai hoitaa ihoa riippuen kylpyyn valitusta yrtistä. Hoitoaika on noin 10-15 min.

Turbokylpy

Turbokylpy on porekylpyjä voimakkaampi, mutta tuoksuton vaihtoehto, sillä tässä ei käytetä yrttejä lainkaan. Hoitoaika on  10–15 minuuttia. Turbokylvyssä poreita saa säädettyä kullekin kehon alueelle (alaraajat, keskivartalo, hartiaseutu) eripituisia jaksoja toiveittesi mukaan. Hyvän olon nautintohetki täydennetään tunnelmallisella led-valaistuksella sekä ammeen kaiuttimista kuuluvalla musiikilla.

Suolahuonehoito

Suolahuonehoito annetaan nimensä mukaisesti suolalla vuoratussa huoneessa ja se sopii kaiken ikäisille. Suolahuonehoitoa käytetään hengityselinsairauksiin, ihosairauksiin ja stressiin. Hoitoaika on noin 30-40 min/kerta. Hoitokuurin tulisi sisältää n.10–20 kertaa. Suolahuonehoitoa saa Joensuussa.

LPG

LPG on yksi fysioterapian tukena käytettävä hoitomuoto. Hoitolaite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen sekä neste- että verenkiertoa. Hoidolla voidaan valmistaa lihaksia liikunta-/urheilusuoritukseen, nopeuttaa lihasten palautumista, hoitaa arpikudosta ja edistää kudosten paranemista vammojen jälkeen. LPG-hoitoa saa Joensuussa.
 
Ota yhteyttä ja varaa aika!
Myyntipalvelu klo 8–15

Terapiat, hoidot, lääkärin vastaanotot:
Iisalmi puh. 040 136 1543
Joensuu puh. 040 136 0712
 
Voit varata ajan myös verkossa!