Sairauden tai vammautumisen yhteydessä

Asiantunteva fysioterapia helpottaa arjen sujumista, kun sinun liikuntakyky on rajoittunut pysyvän sairauden tai vamman vuoksi. Fysioterapialla ennaltaehkäistään lihasten surkastumista ja nivelten jäykistymistä, joilla on merkittävä yhteys liikunta- ja toimintakykyyn.

Fysioterapialla ylläpidetään ja parannetaan työ-, toiminta- ja liikuntakykyä, kun oireiden taustalla on liikunta- ja/tai toimintakykyä heikentävä sairaus kuten aivohalvaus, lihassairaus, tules-reumasairaus tai selkäydinvamma.

Vetrean fysioterapiatilat ovat esteettömät, joten esimerkiksi pyörätuolilla liikkuminen on mahdollista. Käytössä ovat monipuolinen Technogym-kuntosali, polkulaitteet ja seisomatelineet sekä kävelyvaljaat kevennettyyn kävelyharjoitteluun.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus - avoterapiat

Kela järjestää ja rahoittaa vaativaa lääkinnällistä avoterapiaa alle 65-vuotiaille. Kuntoutuksen myöntäminen ei enää ole sidoksissa korotettuun vammaistukeen, vaan toimintakykyä tarkastellaan kokonaisuutena.

Kela on sopimuskumppanimme ja meillä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus vaativasta kuntoutuksesta. Avoterapiamuotoina Iisalmessa fysio-, allas-, lymfa- ja toimintaterapia, Joensuussa fysio- ja allasterapia. Kuntoutus voidaan toteuttaa myös kotikäynteinä.

Palvelun sisältö suunnitellaan aina yhdessä kuntoutujan kanssa. Tavallisimmat hoitodiagnoosit ovat MS-tauti, Parkinsonin tauti, CP-vamma, selkäydinvammat, ALS, aivoverenkiertohäiriöt, aivovammat ja tules-reumasairaudet.

Ohjeet hakemiseen http://www.kela.fi/vaikeavammaisten-laakinnallinen-kuntoutus_nain-haet
 
Ota yhteyttä, niin neuvomme ja ohjaamme sinua!
Myyntipalvelu klo 8-15

Terapiat, hoidot, lääkärin vastaanotot:
Iisalmi puh. 040 136 1543
Joensuu puh. 040 136 0712