Ongelmana niska, selkä, olkapää, lonkka, polvi

Fysioterapialla eroon kivusta ja särystä

Tule fysioterapiaan, kun sinulla on kipeytynyt alaselkä, niska-hartiaseutu, lonkka, olkapää tai polvi. Fysioterapeuttimme selvittävät ongelmasi syyt, antavat hoitoa kipuun ja turvotukseen, laativat harjoitteluohjelman ja valmentavat sinut kuntoon. Oikeanlaisella fysioterapialla useimmista ongelmista pääsee pysyvästi eroon ja ennaltaehkäistään niiden uusiutumista.  Fysioterapiaan voi tulla jo akuutin kivun aikana.
 
Fysioterapiaan voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Kela korvaa osan lääkärin lähetteellä tulevan asiakkaan hoidosta. Fysioterapian sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti yhdessä sinun kanssasi.

 

Menetelminä:

  • Tutkiminen, testaus ja syiden selvittäminen – yksilöllinen suunnitelma.
  • Oireiden, kiputilojen, turvotuksen ja lihaskireyksien lievitys manuaalisella fysioterapialla, nivelten mobilisoinnilla ja lihasten käsittelyllä sekä kinesioteippauksella.
  • Kiputilojen hoito MDT-menetelmällä (McKenzie-menetelmä). MDT-mekaaninen diagnostisointi ja terapia alkaa asiakkaan oirekuvan määrittelyllä ja fyysisellä tutkimuksella, missä tarkkaillaan oireiden käyttäytymistä suhteessa tiettyihin toistettuihin rangan ja nivelten liikkeisiin tai pitkäkestoisiin asentoihin. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma, jota hän tekee sekä terapeutin ohjauksessa että itsenäisesti.
  • Terapeuttinen harjoittelu kuntosalilla.
  • Valmennus itsehoitoon yksilöllisten harjoitteluohjelmien avulla – lihaskunto, liikkuvuus ja kehonhallinta. 
  • Kipujen ja turvotusten hoitoon myös lymfaterapia ja LPG-hoito sekä muut fysikaaliset hoidot.
  • Turvotusten hoitoon ja ennaltaehkäisyyn Venosan tuki- ja hoitosukat sekä hihat.

Ota yhteyttä ja varaa aika!
Myyntipalvelu klo 8-15

Terapiat, hoidot, lääkärin vastaanotot:
Iisalmi puh. 040 136 1543
Joensuu puh. 040 136 0712
 
Voit varata ajan myös verkossa!